algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Bojan manté el Barça invicte en el final de la gira nord-americana

El Chivas va aconseguir posar en dificultats el seu rival, tancant-se i esperant la contra

CHIVAS 1
FC BARCELONA 1

CHIVAS DE GUADALAJARA: Michel, Esparza, Reynoso, De Luna, Mejía, Báez, Araujo, Pineda, Fabián, Morales i Hernández.Ponce per Morales, Solís per Araujo i Padilla per Hernández.

FC BARCELONA
: Valdés, Alves, Piqué, Maxwell, Muniesa, Xavi, Keita, Touré, Pedro, Henry i Messi.
Busquets per Piqué, Puyol per Maxwell, Fontàs per Muniesa, Abidal per Xavi, Dos Santos per Keita, Gudjohnsen per Touré, Bojan per Henry i Jeffren per Messi.

GOLS
:
1-0: minut 50, Morales.
1-1: minut 64, Bojan.

ÀRBITRE
: Ricardo Salazar (EUA). Amonestà els locals Araujo i Pineda i expulsà del terreny de joc el tècnic del Chivas.

En el seu darrer partit de la gran nord-americana, el FC Barcelona, la imatge del qual va guanyar en la segona part amb l'entrada de diversos jugadors del planter, no va poder passar de l'empat contra el Chivas de Guadalajara. Bojan Krkic va fer possible que l'equip de Pep Guardiola tancàs la gira invicte gràcies a un gol en el minut 64. D'aquesta manera, totes les dianes que ha marcat l'equip blaugrana en terres americanes han estat ficades per futbolistes del planter.

El Chivas va aconseguir posar en dificultats el seu rival, mantenint-se molt tancats al seu camp, a l'espera de sorprendre en la contra. El barça va començar el partit molt travat, fins que Xavi agafà les regnes del joc i hi donà fluïdesa, encara que sense gaire perill. En la segona part, Guardiola va canviar gairebé tot l'equip i els mexicans aprofitaren la desorganització inicial per avançar-se en el marcador gràcies a una rematada de Morales.
Bojan va fer pujar l'empat en aprofitar una centrada des de la dreta d'Alves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.