algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Itàlia posa Guardiola en el punt de mira

El CONI reobre el cas de dopatge contra Guardiola. El tècnic, tranquil, coneixia aquesta decisió des del 28 de maig

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ja coneixia la intenció del Tribunal Nacional Antidopatge del Comitè Olímpic Italià de reobrir la seva causa per dopatge des del 28 de maig, amb prou feines unes hores després de guanyar la final de la Lliga de Campions a Roma i completar el triplet.

Per això, Guardiola va reaccionar ahir amb normalitat davant la notícia de la decisió del fiscal antidopatge del CONI, Ettore Torri, de reobrir el cas.

"Personalment em consider restituït amb la sentència en ferm i a això no hi vull donar gens importància", va expressar des de Los Angeles, primera escala de la gira nord-americana del conjunt blaugrana.

El Tribunal Nacional Antidopatge d'Itàlia, òrgan dependent del Comitè Olímpic Italià, va decidir ahir reobrir la causa contra Guardiola per dopatge durant la seva etapa com a jugador del Brescia, de la qual havia estat absolt el maig passat. La federació italiana de futbol va dir que Guardiola havia guanyat l'apel·lació contra una condemna de quatre mesos d'inhabilitació per un positiu per nandrolona el 2001, però el fiscal antidopatge ha apel·lat contra aquesta decisió.

El fiscal antidopatge del CONI, Ettore Torri, va demanar la reobertura del cas, que serà examinat el pròxim 15 de setembre, després que Guardiola fos absolt de l'acusació de dopatge el 2007 pel Tribunal d'Apel·lació de Brescia i el maig de 2009 per la Cort de Justícia Federal de la Federació Italiana de Futbol (FIGC).

El 2001, Guardiola va ser condemnat a quatre mesos d'inhabilitació, més una multa de 50.000 euros, pel Comitè de Disciplina de la Lliga Professional, després d'un suposat doble positiu per nandrolona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un del Reial Madrid, fa mes de 14 anys
M'han dir que llevaran el "triplete" al Barça per sequeles de dopatge del seu entrenador. Pareix ésser que degut al doping va fer un equip que jugava a futbol d'encàndol.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente