nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

El futbol de ca nostra

Xisco (I)

El davanter mallorquí Xisco Jiménez no sap per ara quin serà el seu futur. Xisco té quatre anys més de contracte amb el Newcastle anglès, però està convençut que, si arriba una oferta millor, abandonaria sense problemes el club anglès. Però, ara per ara, el Newcastle és en venda i els actuals propietaris no volen fer cap moviment fins que se solucioni aquesta qüestió. Tal vegada aquesta situació sona a algú: un club paralitzat per la seva venda que no es pot dedicar a fer la pertinent planificació esportiva. Just com estava el Reial Mallorca fa una setmana.

Xisco (II)

Xisco comentà que, en l'actualitat, cap jugador de la plantilla del Newcastle no coneix quin serà el seu futur i els moviments que es faran al club una vegada es vengui. Malgrat la incertesa, el davanter mallorquí es troba molt bé d'ànims i és conscient que, en cas que el club no el vulgui traspassar a un altre equip, haurà de respectar els quatre anys de contracte que li queden. El que sí espera Xisco és tenir una temporada millor que la de l'any passat, que va estar marcada per les lesions i la seva absència dels terrenys de joc.

Eivissa

Devuit jugadors han denunciat l'Eivissa, que haurà de pagar 367.381 euros abans que acabi el dia d'avui. Antonio Stina, vicepresident del club eivissenc assegurà que tot s'arreglarà sense poblemes.A més, l'Eivissa haurà d'afrontar un altre deute que ascendeix a 96.000 euros amb la Federació Espanyola de Futbol.

Llubí

El Llubí començà aquesta setmana la seva pretemporada amb quatre juvenils a les seves files: Nadal Perelló, Miguel Torrens, Rafel Cladera i Joan Planes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.