nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

El futbol de ca nostra

At. Balears (I)
L'Atlètic Balears informà ahir, mitjançant un comunicat, que "el club està al corrent del pagament de totes les obligacions contretes durant la temporada 2008/2009 i compleix escrupulosament amb el pressupost previst, llevat del pagament de la darrera nòmina del mes de juny de 5 jugadors de la primera plantilla. Aquest deute puja aproximadament a 15.000 euros, que el club tenia previst abonar amb l'ingrés procedent del contracte de publicitat en vigor firmat amb l'empresa Malla. La directiva es posà en contacte amb Malla perquè fes efectiu el pagament d'aquesta quantitat per poder liquidar el deute de 15.000 euros, i se'ns comunicà que ja s'havia pagat al senyor Jeroni Petro, president de Procampo.

Vistes aquestes circumstàncies, la directiva decidí esperar la convocatòria de la junta ordinària d'accionistes de Procampo, que s'havia de reunir el 30 de juny passat, per poder reclamar la quantitat que es deu a l'Atlètic Balear i exigir els comptes a Procampo. Davant l'absència de la mencionada junta d'accionistes i la negativa de Procampo a donar una explicació d'on són els doblers, el club ho posa en coneixement dels socis, els aficionats i el públic en general. En el cas de no poder fer efectiu el pagament a l'Asociació de Futbolistes Espanyols divendres, 31 de juliol, l'Atlètic rebrà una greu sanció i les conseqüències serien molt greus per a l'entitat". De fet, l'equip podria davallar de categoria.

At. Balears (II)
El vicepresident de l'Atlètic Balears, Tomeu Salas, explica que aquest ha estat el primer any que Procampo no ha donat aquests doblers a l'Atlètic Balears i que ningú no sap els motius de Jeroni Petro, president de Procampo, per prendre aquesta determinació. El club de la via de cintura ha decidit anar als jutjats i esperar per veure què diu el jutge sobre aquesta qüestió. De moment, ja és una gran passa endavant que qualcú s'hagi decidit a fer front a Jeroni Petro, ateès que la seva decisió pot afectar greument la situació del club blanc-i-blau. Tanmateix, l'Atlètic farà tot el possible per pagar a aquests jugadors i evitar conseqüències pitjors.

Preferent
El secretari de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Manolo Bosch, ens explicà ahir que l'organisme sí que retocarà el calendari de Regional Preferent en el cas que hi hagi cap ascens a Tercera per tal d'evitar que hi hagi un equip que descansi cada jornada, com passa ara, que són 21 conjunts. Només si hi queden aquest 21 equips, n'hi haurà un que descansi cada setmana.

Alcúdia
L'Alcúdia va començar dilluns la seva pretemporada, a les ordres de Pep Barceló. L'equip disputarà alguns partits de preparació abans de l'inici del campionat, el pròxim 30 d'agost. El 8 d'agost rebrà la visita del Mallorca B, mentre que dia 12 s'enfrontarà, també com a local, amb el Mallorca Juvenil de Divisió d'Honor. El 15 d'agost es veurà les cares amb el Sóller de Fernando Cercós i el 18 d'agost rebrà la visita de l'Andratx. El 21 d'agost es tancarà la pretemporada davant el Xilvar.

Binissalem
El porter procedent del Manacor Toni Fons jugarà amb el Binissalem en la pròxima campanya. Després de fer una gran feina a Na Capellera a les ordres de Toni Pasqual, Fons inicia aquesta nova etapa en el Binissalem.

Artà
L'Artà de Kike Darder i Pere Moll començà dilluns els entrenaments de pretemporada. Encara que hi ha moltes cares noves a la plantilla, l'equip espera fer un bon paper en aquesta pròxima campanya i lluitar pels llocs de la lligueta d'ascens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PerePol, fa mes de 14 anys
El Baleares esta vivo porque Petro le ha ayudado. Si la bazofia de directiva que hay ahora quiere hundirlo tendran que luchar con muchos balearicos. Que dejen de tirar mierda sobre este señor y se preocupen por el club que damos pena, penita, pena...
Valoració:1menosmas
Per blanc-i-blau, fa mes de 14 anys
Jeroni Petro és el càncer de l'Atlètic de Balears.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente