nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

González pressiona

El propietari del Grupo Ecco insisteix en la seva intenció de prendre mesures legals contra el president Mateu Alemany

L'empresari de Tenerife establert a Madrid Carlos González insistí ahir, en declaracions a una ràdio local, a "emprendre accions legals contra Mateu Alemany". "El senyor Alemany ha incomplert unes clàusules del preacord que firmàrem, i jo emprendré les accions legals adients. No puc dir de què es tracta, perquè també hi ha una clàusula de confidencialitat, però ell sap perfectament de què parl", explicà González.

Quant a que la seva falta de discreció a l'hora de parlar de fitxatges i jugadors que podrien abandonar el club, reaccionà enfadat i explicà que "qualsevol persona que vol ser president d'una entitat esportiva explica el seu projecte". "Ja estic un poc cansat del caràcter mallorquí", sentencià. "Tothom sap que el futbol és així, i en altres llocs no passa absolutament res perquè un candidat a president d'un club parli del que pensa fer quan hi arribi", afegí.

Del que es mostrà segur el propietari del Grupo Ecco és que "Alemany no ha volgut vendre l'entitat en cap moment". "Tant el grup de Serra Ferrer com jo mateix hem participat en un càsting en el qual el senyor Alemany s'ha dedicat a deixar malament els possibles compradors", explicà. "Mateu es podrà ara perpetuar en el club i tenir una excusa per confeccionar un projecte de pressupost baix", continuà l'empresari.

Carlos González vol venir a Mallorca dilluns per oferir una roda de premsa en la qual explicarà la seva versió d'aquest assumpe. "Dilluns mateix vindré a l'Illa per explicar el que ha passat". Això sí, el que té ben clar és que els seus advocats estudien les accions legals adequades contra Mateu Alemany.

El propietari del Grupo Ecco també detallà que Mateu Alemany li havia oferit "fumar la pipa de la pau" i explicar conjuntament als mitjans de comunicació que les negociacions s'havien romput, tot això en un clima amistós. "Jo no vaig voler formar part d'una comèdia així", afirmà. "Només el vaig veure una estona al passeig marítim, devers les 19.00 hores, i després me'n vaig anar".

Les converses entre Carlos González i Mateu Alemany es trencaren dilluns, ja que el president vermell no acceptà les condicions de pagament per terminis proposades pel líder del Grupo Ecco. El serial de la venda s'ha acabat. Encara que Carlos González en promet nous capítols que començaran dilluns amb una roda de premsa i que potser acabaran en els tribunals, si l'empresari de Tenerife denuncia finalment Mateu Alemany.

Comença la planificació esportiva del Mallorca

Com ja anuncià dilluns, Mateu Alemany es desplaçà ahir mateix a Kössen per començar inmediatament la planificació esportiva del club vermell.

El president del Mallorca arribà a la petita localitat austríaca devers les 18.30 hores i el primer que va fer va ser reunir-se amb el director esportiu, Nando Pons, per començar a intercanviar impressions sobre possibles fitxatges i jugadors descartats per l'àrea tècnica del club.

Alemany també tenia prevista una reunió amb els capitans de l'equip per tal de tranquil·litzar els ànims de la plantilla, bastant alterada per les notícies dels darrers dies al voltant de la venda.

Un dels punts pendents per al Mallorca abans que acabi el juliol serà liquidar el deute que el club manté amb David Navarro i amb Cléber Santana.Aquests jugadors denunciaren el club i és necessari que cobrin el que aquest els deu abans de divendres, dia 31 de juliol. En cas contrari, el Mallorca davallaria a Segona B. També s'ha de pagar el deute pendent amb l'Athletic de Bilbao pel traspàs d'Aduriz.

Aquests pagaments fan que l'austeritat hagi de ser la norma per a la planificació esportiva de la pròxima temporada. La situació econòmica de la Societat Anònima Esportiva no convida als excessos, tot i el mig milió d'euros cobrat pel traspàs de Dani Benítez i el gairebé milió d'euros que es rebrà pel traspàs d'Etoo a l'Inter de Milà.

Aritz Aduriz: "El que volem és tornar a parlar de futbol, que és el que ens interessa"

El davanter del Mallorca Aritz Aduriz reconegué ahir que l'equip té moltes ganes de tornar a la normalitat, una vegada superat el darrer capítol del serial de la venda del club. "El que volem és tornar a parlar de futbol, que és el que ens interessa", postil·là. "Queda poc temps per començar la Lliga i hem de pensar just en això", afegí.

Quant a la derrota del Mallorca davant el Wolfsburg, Aduriz explicà que "el que es va veure és que ells fa bastant més de temps que treballen, a més de ser un rival de qualitat contrastada". "La setmana que ve comencen la Lliga i físicament es troben un punt per sobre de nosaltres", manifestà el davanter basc, que admeté que aquests primers amistosos són gairebé "entrenaments" per al Mallorca. "Ells ens varen guanyar en l'apartat físic".

Respecte de la situació esportiva del primer equip, Aduriz es mostrà il·lusionat per l'etapa que s'obre per saber "qui equeda" al càrrec del club. "Sabem qui se'n posarà al capdavant. Mateu ens ha demostrat que ha fet una feina fantàstica i no tenim dubtes que farà el millor pel club i que des d'ara es començarà a planificar el tema esportiu", afirmà el basc.

D'aquesta manera, destacà que "queda temps per reforçar l'equip" amb nous futbolistes i també amb "els cedits i amb gent del filial, que tenen moltes coses per aportar". "Estic segur que, finalment, entre tots es farà un bon equip", sentencià Aduriz abans de prometre "tots els gols que pugui". "La temporada passada em va anar molt bé i aquí em sent molt a gust", digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xaume, fa mes de 14 anys
Paul Davidson és a TEDDY lo que González a POPOFF.

Amb la diferència que TEDDY i POPOFF eren dos personatges entranyables, meravellosos, dos pallassos de luxe, i els altres dos simplement es dedican a fer "pallassades".
Valoració:1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 14 anys
Simplement ... barco
Valoració:4menosmas
Per TRIPICOS, fa mes de 14 anys
Desitjo amb tota la força del món que el Mallorca baixa a segona perquè es un FORAT NEGRE MENJA-DINERS!!!!!!!!!
Valoració:5menosmas
Per ajaxpino, fa mes de 14 anys
Quin panorama!
Valoració:2menosmas
Per Adeu, majete, i no te olvides llevarte las sobrasa, fa mes de 14 anys
Au, que es torni a Madris el xuleta aquest. hauria estar una errada vendre el club a gent de fora, al cap i a la fi, era un candidat (perdedor) a la presidència delTrampas CF.
Valoració:3menosmas
Per nfif, fa mes de 14 anys
Si no li agrada el caràcter mallorquí, no importa que vengui. A mi em feia il.lusió una etapa nova al Mallorca, pero no hem de menester xuls i prepotents
Valoració:10menosmas
Per J.M., fa mes de 14 anys
Si vol pressionar jo tenc un tronc d'olivera al corral i le deix perque l'estrenyi fins que es cansi. Els periodistes de Mallorca dilluns van a escoltar a aquest fantasma em cauran del carro. Just faltaria que vingues, vos comptes la seva versió i no admitis preguntes, així se'n riurie dels mallorquins a dins Mallorca. Estem fins als collons de madrilenys xulets. Doblers aquest en té tants com jo i volia dur-se'n el Mallorca a una altre ciutat que tingués uns ciutadans amb un caracter més d'acord al seu nivell de cap.
Valoració:12menosmas
Per toni, fa mes de 14 anys
Estic d'acord Giu.
No importa que vengui a fer rodes de premsa. No ens interessen les seves explicacions.
Valoració:5menosmas
Per nin, fa mes de 14 anys
"Quant a que la seva falta de discreció a l'hora de parlar de fitxatges i jugadors que podrien abandonar el club," Però quina mena de llengua és aquesta? Com pot ser que el DdB admeti escrits com aquest? Tan baix ha caigut.? Tan poc li importa la qualitat de l'eina de comunicació? Qualsevol diari despatxaria de cop l'autora.
Valoració:2menosmas
Per Giu, fa mes de 14 anys
Idò si ell està cansat del caracter mallorqui. Els mallorquins estam fins els c... de xulets madrilenys (o canaris) com ell. Que s'en vagi a porgar fum aquest fantasma.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente