algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

El Barça guanya un partit anodí

L'equip blaugrana s'imposà per 4-1 a l'Al Ahly, actual campió de la lliga egípcia

FC BARCELONA 4
AL AHLY 1

FC BARCELONA: Jorquera, Montoya, Henrique, Muniesa, Abidal, Víctor Sánchez, José María Rueda, Keita, Rubén Rochina, Bojan i Gai Assulin. També jugaren Víctor Valdés, Martín Cáceres, Andreu Fontas, Espasandín, Dalmau, Touré Yaya, Gudjohnsen, Jonathan Dos Santos, Pedro Rodríguez, Jeffrén Suárez i Leo Messi.

AL AHLY: Amir Abdel Hameed, Ahmed Ali, Wael Gomaa, Ahmed El Sayed, Gilberto, Hossam Ashour, Moataz Eno, Ahmed Fathy, Mohammed Abou Treka, Ahmed Hassan i Hany El Egezy. També jugaren Shebeita, Doe Forkey, Abdallah Farouk, Ahmed Adel Abdel Moneim i Osama Hosny.

GOLS:
1-0: minut 11, Bojan.
1-1: minut 30, El Egezy.
2-1: minut 41, José María Rueda.
3-1: minut 55, Jeffrén.
4-1: minut 66, Pedro Rodríguez.

ÀRBITRE: Chris Foy.

El Barça guanyà ahir per 4-1 el partit davant l'actual campió de la lliga egípcia, l'Al Ahly. L'enfrontament va servir per a ben poca cosa als interessos blaugranes ja que els catalans es contagiaren de la debilitat del seu rival i només hi va destacar l'estrena de l'argentí Lionel Messi aquesta pretemporada.

Guardiola decidí donar les regnes de l'equip als jugadors del planter en la primera meitat, just com va ocórrer divendres passat contra el Tottenham, amb Abidal com a únic titular habitual entre els onze que varen sortir com a inicials.

El partit començà molt fluix i sense ritme. L'Al Ahly optà per no pressionar a dalt i esperar els culers al centre del camp.

Després del descans, Guardiola col·locà sobre la gespa un equip que donà millors sensacions i el joc millorà. La nota més rellevant de la trobada fou l'estrena de l'argentí Leo Messi aquesta pretemporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.