algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El futbol de ca nostra

Segona Regional
Ja està enllestit el calendari de segona Regional, categoria que s'iniciarà el pròxim 6 de setembre. Els duels de la primera jornada seran: Boreal de Marratxí-Alcúdia B; Sant Jordi-Montuïri B; Maria de la Salut-Serverí B; Lloret-la Coma; Son Cladera-Llucmajor; Joventut Ca'n Picafort-SonOliva; Porreres-Futbol Base Santanyí; Recreatiu La Victòria-Montaura; Llosetí-Algaida; i Valldemossa Atlètic-Rotlet Molinar.

Santanyí (I)
El Santanyí necessita només tres noves incorporacions per donar per tancada la plantilla de la temporada 2009/2010. Un defensa, un mig i un lateral serien les tres posicions a cobrir. L'equip inicia la seva pretemporada demà, i és molt possible, que els nous jugadors que fan falta ja s'hi hagin incorporat, perquè el club està fent feina de valent per tenir completa la plantilla. De moment, el Santanyí ha renovat per un any més el davanter Manolo Rueda, cosa que fa que s'afegeixi a les incorporacions de Jaume Barceló, que prové del juvenil del Poblera, i de Donato Cendrós, procedent del juvenil del Cide.

Santanyí (II)
El president del Santanyí, Bernat Picó, afronta amb molta il·lusió la nova temporada, encara que l'economia farà que sigui un poc diferent. Malgrat tot això, l'equip té un projecte il·lusionant i la plantilla té moltes ganes de tornar a fer un bon paper aquesta temporada i continuar a la zona alta de la taula classificatòria. L'equip reuneix tant veterania com joventut i tot el vestidor està molt animat per lluitar per fer una gran temporada.

Ferrioler
Un altre equip que demà començarà la pretemporada serà el Ferrioler, entrenat per Xavi Ferriol. El Ferrioler ha renovat Fede i el porter Juanjo, a més de les incorporacions de Miguel López, que arriba procedent del Constància, Guillem Nigorra, del Campos, i Sergio Castedo, del Sant Francesc juvenil. Encara que demà la plantilla iniciarà la feina de la pretemporada, l'equip de Son Ferriol intentarà incorporar més jugadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.