algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El futbol de ca nostra

Cala d'Or
Les pitjors notícies s'han confirmat per al Cala d'Or, que finalment només començarà la temporada amb el futbol base i que deixarà la plaça a la Tercera Divisió al Mercadal. El seu president, Santiago Padilla, comentà que "no s'han pogut solucionar els problemes econòmics que teníem i finalment no continuarem". "Només arrancarem la temporada amb el futbol base", afegí. Quant al futur, Padilla opinà que "és molt prest per veure què passarà en temporades posteriors". "Tal vegada s'intentarà tornar a tenir un equip que estigui preferentment format per gent del poble", explicà el president del Cala d'Or. Com ja s'ha dit, el Cala d'Or afrontarà la temporada 2009/2010 amb només el futbol base. Tant de bo que torni a tenir una altra vegada un equip lluitant a categories superiors.

Independent
L'Independent ja té una data per començar la pretemporada, que no és altra que el pròxim dia 27 de juliol. El nou entrenador, Jaume Tugores, comptarà pràcticament amb tota la plantilla que aconseguí l'ascens. A més, s'incorporaran també als entrenaments Héctor, que prové de l'Andratx, Ivan Nadal i Ivan Pujol. A més, també començaran la pretemporada els juvenils Gero, Diego, Juanmi i Adri. A més, el mes d'agost començarà la campanya de captació de socis.

At. Peguera
L'equip femení de l'Atlètic Peguera jugarà la pròxima temporada a Primera Estatal de la lliga femenina després d'acceptar la plaça que li oferí la Federació Balear de Futbol. L'entrenador serà Juanjo García. Pel que fa a la plantilla, s'intentarà mantenir la base de la temporada passada i incorporar cinc o sis fitxatges.

S'Arracó

L'equip de Primera Regional del s'Arracó, entrenat per Toni González, ha fitxat el veterà migcampista Germán Blázquez. El s'Arracó intentarà lluitar la temporada que ve per col·locar-se en places d'ascens a la taula de classificació.

Constància

L'equip inquer ha adquirit els serveis de la fisioterapeuta Tere, que la darrera temporada ho va ser de la UE Poblera. D'aquesta manera, queda tancat el cos tècnic del primer equip del Constància.

Campus
El VI Campus de porters, Vargas s'ha iniciat a la Torre dels Enagistes de Manacor. Els dilluns i dimecres, 24 porters de diferents edats s'entrenaran sota la direcció de Vargas i el seu cos tècnic. El campus durarà tot el mes de juliol i bona part del mes d'agost.

At. Balears
Crida l'atenció que els darrers dies sigui impossible accedir a la pàgina web de l'Atlètic Balears. En escriure la direcció www.atbalears.com l'única cosa que es pot veure és que hi ha un error a la pàgina. Una pena.

Sp. Maonès

El pitxitxi de l'Sporting Maonès Manel Sala ha firmat amb el club menorquí la renovació per formar part de la plantilla que jugarà a Segona B.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.