nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El futbol de ca nostra

At.Balears (I)
L'Atlètic Balears jugarà a Tercera Divisió la temporada que ve. Bartomeu Cursach i la seva empresa, Inverfutbol, han decidit no comprar la plaça del Ciudad de Compostela, que tenien aparaulada, després de comprovar que el deute acumulat pel club és molt superior al previst. Així, el president de l'entitat, Fernando Crespí, ja fa dies que treballa pensant només en la Tercera Divisió. Paco Soler no continuarà com a tècnic blanc-i-blau i serà Pere Mariano, un home amb poca experiència i sense prestigi, qui exercirà d'entrenador. Us puc assegurar que n'hi ha que diuen que no arribarà a Nadal. Altres, en canvi, tenen clar que no començarà la Lliga. Ja ho veurem. No descarteu que pugui triomfar.

At. Balears (II)
Bartomeu Cursach que, com saben vostès, és un incondicional del Reial Mallorca de tota la vida, no ha abandonat l'Atlètic Balears. Ara bé, la col·laboració de la seva companyia de mediació per a futbolistes, Inverfutbol, es limitarà a aportar vuit jugadors al club, i això no és poc. Els pagarà directament la seva empresa. Als altres els pagarà l'Atlètic Balears. I, en aquest sentit, ha distribuït els futbolistes en tres tipus, d'acord amb la seva qualitat. Els més ben remunerats percebran entre 500 i 600 euros. És clar que més d'un jugador que aquesta temporada militava al club i que volien renovar ja els ha enviats a porgar fum. De fet, el golejador, Lluc Pou, poden donar per segur que en aquestes condicions no continaurà al conjunt blanc-i-blau durant la propera campanya.

At.Balears(III)
Així, la secretaria tècnica de l'entitat ha fixat els seus ulls en la Tercera Divisió i ahir mateix anuncià el fitxatge de Nacho Azcona i de Linares, procedents del Santanyí, i Benja del Manacor. A més, Pere Mariano sap que també disposarà dels jugadors del planter Matias i Juanbi, que han decidit no moure's de l'equip de la via de cintura.

Brisasport
Tomàs Cladera i Rafel Moyà, caps visibles del projecte del Brisaspot, ja han posat fil a l'agulla per cobrir el presupost i confeccionar la plantilla amb vista a la propera temporada. El conjunt palmesà, campió de Lliga i de Copa, ha ascendit a Primera Estatal, en la qual jugarà al grup sisè amb l'AE Inca. La intenció del club és formar una plantilla jove i amb majoria d'integrants mallorquins per poder competir amb garanties en la nova categoria.

Sta. Eulària
La Penya Esportiva Santa Eulària ha aconseguit els serveis del migcampista català Nacho del Moral, que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens amb el Vila Joiosa. El migcampista, que ha militat en el Figueres, el Cartagena, el Girona, l'Olímpic de Xàtiva i el Vila Joiosa, destaca per la seva capacitat de driblatge per la banda esquerra.

Eivissa
Els nous propietaris de la SE Eivissa invertiran al voltant d'un milió d'euros per intentar retornar l'equip pitiús a la Segona Divisió B. Així, Stina i Schipiani s'encarregaran de l'apartat organitzatiu, mentre que de l'esportiu ho farà Giuseppe Materazzi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.