algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

El futbol de ca nostra

Grups de 2a B
La Comissió de Segona B, presidida per Marcelino Maté, es reuní dijous passat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas per aprovar la composició de grups de la categoria per a la temporada 2009-2010. Aquesta distribució haurà de ser ratificada per l'Assemblea General, que tindrà lloc el pròxim 10 de juliol. Els equips de Balears formaran part del Grup II, juntament amb els de la Rioja, Catalunya i València. Així, competiran en aquest grup Alcoià, Alacant, Badalona, Barcelona Atlètic, Benidorm, Dènia, Espanyol B, Gavà, Gramenet, Lleida, Mallorca B, Ontinyent, Oriola, Sabadell, Sant Andreu, Sporting Maonès, Terrassa, València Mestalla, Varea i Vila-joiosa.

At. Balears
Els jugadors Linares, Dani Camacho i Nacho Azcona estan entre els que interessen a l'Atlètic Balears per a la pròxima temporada. De fet, alguns d'ells ja han rebut una oferta ferma, mentre que altres futbolistes que ja militaven a l'equip blanc-i-blau la passada temporada podrien tenir l'oportunitat de renovar pel club de la via de cintura. El president de l'Atlètic Balears, Fernando Crespí, confirmà que l'equip està planificant la seva plantilla per a la pròxima temporada des del passat dijous. A més, afirmà que "encara és molt prest per saber cap on aniran les coses". De fet, "encara no hi ha cap renovació decidida", continuà Crespí. El club blanc-i-blau ha donat de termini fins dilluns als seus jugadors perquè pensin si volen continuar o no. Quant a la possibilitat de continuar militant a Segona B, el president de l'Atlètic Balears reconegué que és una qüestió cada pic més complicada. "Hi ha dues qüestions a solucionar: els deutes i que Villar canviàs d'opinió. És molt difícil que totes dues vagin bé". Vagi com vagi pel que fa a la possiblitat de quedar a Segona B, allò que és clar és que l'Atlètic Balears ha de començar ja a planificar la pròxima temporada.

Cendrós jugarà cedit al Llevant
El jugador del Mallorca B Pau Cendrós jugarà la temporada 2009-2010 cedit a les files del Llevant. El lateral dret palmesà, de 22 anys, aconseguí la passada temporada l'ascens a Primera Divisió a les files del Tenerife, i provarà enguany sort a l'equip blaugrana. Cendrós afronta aquesta nova etapa a la seva carrera esportiva "amb molta il·lusió", amb l'esperança de poder saltar qualque dia a la màxima categoria del futbol estatal. "Tinc moltes ganes de jugar els 30 o 40 partits que em falten per fer-me fort a Segona", explicà Cendrós, que mostrà les seves esperances de trobar un lloc al primer equip la pròxima temporada. "Si em van bé les coses, crec que podria tenir una oportunitat", afegí el palmesà, que partirà el pròxim dia 16 per incorporar-se a la disciplina del Llevant.

Pau Albertí, cap al Barça juvenil
El defensa del Sant Francesc de Divisió d'Honoor Juvenil Pau Albertí ha fitxat pel Barça juvenil. Albertí té 18 anys i jugà en el Mallorca fins a la categoria cadet, per passar després a les files del Sant Francesc.

El futur obert de Casadesús
L'algaidí Víctor Casadesús ha tingut una temporada d'allò més positiva com a jugador del Nàstic de Tarragona, equip en què ha aconseguit marcar 14 gols. Per aquest motiu, els pretendents que volen incloure'l a les seves files s'han multiplicat en els darrers dies. El darrer equip que s'ha interessat pel futbolista illenc podria haver estat el Vila-real d'Ernesto Valverde. La setmana passada fou el Saragossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.