algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Jo entenc Vicenç Grande

Entenc Vicenç Grande, tot i que m'estranya la seva reacció. És humà pensar que t'han expropiat, que t'han enganat o, fins i tot, estafat quan després d'invertir més de 17 milions d'euros en una empresa -en aquest cas el Reial Mallorca- en vens les accions per només 1,5 milions d'euros. Ha de quedar clar que ningú no obligà mesos enrere Grande a acceptar les condicions que ahir feren possible que Mateu Alemany sigui ara el màxim accionista de l'entitat, després d'haver adquirit el 93 per cent dels títols del Mallorca que eren propietat de Binipuntiró, una de les empreses de Grande que presentaren un concurs de creditors mesos enrere. Hem de recordar quina era la situació del Mallorca i de Vicenç Grande quan Alemany hi entrà com a president i aconseguí una opció de compra de les accions de la Societat Anònima Esportiva per 1,5 milios d'euros.

Aleshores, el Mallorca patia una crisi institucional inmensa i, esportivament, caminava amb pas ferm cap a un descens que pareixia inevitable. El Mallorca, amb un peu i mig a Segona, no valia res de res. Des del punt de vista empresarial, Grande es trobava en una situació molt delicada, ja que les seves empreses acabaven de presentar un concurs voluntari de creditors, però semblava aleshores més a prop la fallida que qualsevol solució. Així, Grande va fer un alè immens quan Alemany es va fer càrrec de la presidència. Necessitava abandonar el Mallorca,encara que l'adéu definitiu no arribà fins ahir.

Avui, una vegada que l'equip ha aconseguit certificar la continuïtat a Primera Divisió i ja s'ha venut Moyà i Arango, és fàcil pensar que fou una gran errada acceptar aquelles condicions. Però no oblidem que és gairebé segur que amb Grande al capdavant de l'entitat el descens era segur. Què valdria avui el Mallorca a Segona? Zero. Res. A més a més, Grande veu ara clar que va ser excessivament generós amb tots els mallorquinistes de qui adquirí les accions al preu de compra, o ben a prop. És així com Cursach, per exemple, recuperà tota la seva inversió. Grande, en canvi, ha invertit en el Mallorca més de 17 milions d'euros i just n'ha cobrat un i mig. És comprensible que se senti expropiat, enganat. Ho entenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per castelletnou, fa mes de 14 anys
Verger , En Grande va comprar accions que no ha pagat mai.

Ha estat messos callat i quan a tornat a obrir la boca he tornat a pensar, quina sort que ara tenim un president i no una bub.......
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente