muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Nova final per al Reial Mallorca

Els de Manzano es veuran les cares amb l'Espanyol, coer de Primera i rival directe per a la permanència

El Reial Mallorca afronta avui un partit a vida o mort contra l’Espanyol, coer de Primera Divisió i rival directe dels vermells en la lluita per la permanència.

Els de Gregorio Manzano arriben a l’estadi Lluís Companys en un bon moment de forma. Són el segon millor equip de la segona volta i ja fa quatre partits consecutius a la Lliga que no perden, amb tres victòries i l’empat èpic de la jornada passada contra el Betis. A més, el Mallorca té una bona oportunitat per aprofitar el mal moment per què passa l’Espanyol, darrer de la categoria malgrat la millora que ha experimentat en el seu joc.

El tècnic vermell ja manifestà que aquest partit és tota una final per als illencs, que amb una victòria podrien fer una passa de gegant per acostar-se a la permanència. En cas de guanyar, el Mallorca es col·locaria amb 31 punts, ben encarrilat per aconseguir l’objectiu de la temporada.

Gregorio Manzano es desplaçarà a Barcelona amb els 19 jugadors que té a la seva disposició, encara que haurà de descartar-ne un.

Ayoze no ha superat les molèsties al pubis i finalment ha quedat descartat per a aquest important duel, que també es perdrà l’argentí Lionel Scaloni, sancionat amb un partit. Aquests dos jugadors s’afegeixen a Miquel Àngel Moyà, que arrossega una llarga baixa des del mes de novembre.

L’estadística juga en contra del Mallorca. Els vermells no aconsegueixen una victòria com a visitants davant l’Espanyol des de fa set anys. Fou la temporada 2000/01 la darrera vegada que els illencs s’endugueren els tres punts de casa dels blanc-i-blaus.

Però el Mallorca necessita en aquesta ocasió un triomf per consolidar la seva bona ratxa i allunyar-se encara més d’una zona de descens que és a tres punts i que podria quedar ben lluny en cas de la derrota de l’Osasuna.

Un altre factor a tenir en compte és que aquesta temporada el Mallorca no ha tingut gens de sort en els seus enfrontaments contra els coers. Així i tot, el canvi fet pels homes de Gregorio Manzano respecte a la catastròfica primera volta convida a l’optimisme i a pensar que els vermells les tenen totes amb ells per assolir aquest triomf vital per als seus interessos.

Malgrat els dubtes sobre si l’uruguaià Gonzalo Castro podria ser titular, tot indica que Manzano optarà pels habituals i que es reservarà l’home més en forma de l’equip com a revulsiu en cas de necessitar-lo. Així, l’onze vermell podria estar format per Aouate a la porteria; Josemi, Nunes, David Navarro i Corrales en defensa; Martí i Mario Suárez en el centre del camp, amb Varela i Arango a les bandes; Jurado i Aduriz com a atacants.

Per part seva, l’Espanyol està obligat a aconseguir una victòria davant el Mallorca si vol mantenir vives les esperances de salvació. L’equip de Pochettino jugarà contra dos rivals: el Mallorca i la seva pròpia ansietat per guanyar, que pot ser un factor advers.

L’alineació de l’Espanyol en aquesta ocasió podria estar formada per Kameni a la porteria; Sánchez, Jarque, Pareja i David García en defensa; Moisés, Rufete i De la Peña en el centre del camp, amb Nené i Luis García en els laterals; Tamudo en atac. Queden fora de la convocatòria Román Martínez, Àngel Martínez, Javi Ruiz, Marc Torrejón, Óscar Sielva, Steve Finnan, Beranger i Valdo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.