Del Piero, dos xuts i dos gols

El Madrid cau al Bernabéu davant una efectiva Juventus i es complica la vida

REIAL MADRID 0
JUVENTUS    2

REIAL MADRID: Iker Casillas, Sergio Ramos, Heinze, Cannavaro, Marcelo, Sneijder, Diarra, Guti, Drenthe, Raúl i Van Nistelrooy.Higuaín per Sneijder en el minut 64 i Saviola per Van Nisteklrooy i Van der Vaart per Heinze en el minut 80.

JUVENTUS: Manninger, Mellberg, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro, Sissoko, Tiago, Marchionni, Nedved, Del Piero i Amauri.Iaquinta per Amauri en el minut 83 i De Ceglie per Del Piero en el minut 92.

0-1: minut 17, Del Piero.
0-2: minut 67, Del Piero.

ÀRBITRE: Pieter Vink (Holanda). Amonestà Sissoko, Legrottaglie, Mellberg, Drenthe, Guti i Van Nistelrooy.

Dos gols de Del Piero en les dues úniques rematades a porteria de la Juventus donaren la victòria al conjunt torinès davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu en un partit que repetí el guió del duel disputat a terres italianes. Amb aquesta derrota el conjunt de Bernd Schuster es complica la vida a la Lliga de Campions, ja que ara té el Zenit de Sant Petersburg, que ahir guanyà al camp del Bate Borisov (0-2), a només dos punts i encara s’ha de veure les cares amb el conjunt rus en el darrer partit de la fase de grup.

El Madrid dominà els primers minuts, però Del Piero avançà la Juve en el minut 17 i els blancs altra vegada es trobaren obligats a jugar a remolc. El temps passava, l’empat no arribava i creixien els nervis. Després de reclamar tres penals clars, el Madrid veié com Del Piero sentenciava de falta.