muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Comença un nou somni

El Mallorca comença la competició del KO contra un Màlaga en estat de gràcia

El Reial Mallorca comença avui (21.00/IB3) la seva participació en la Copa del Rei amb la intenció de tornar a fer realitat el somni d’aixecar una altra vegada el preuat trofeu. El primer obstacle que hi trobarà el conjunt de Gregorio Manzano, en els setzens de final, serà el Màlaga. El tècnic afrontarà l’estrena en la Copa amb diversos canvis respecte de l’equip que s’imposà a l’Espanyol (3-0) en la darrera jornada de Lliga, mentre que els d’Antonio Tapia, després d’un inici complicat, han agafat el ritme a la competició de la regularitat i han encadenat quatre victòries consecutives que els han servit per situar-se en posicions europees.

Tal com recordà ahir Manzano en el seu blog a la pàgina web mallorquinista, tornar a alçar la Copa "és difícil, però no impossible. En els meus somnis hi ha la voluntat de tornar-ho a intentar". Així, el tècnic andalús ha convocat setze jugadors per intentar portar un bon resultat per al partit de tornada a l’Ono Estadi, a diferència del que succeí la temporada passada, quan l’equip hagué d’aixecar un marcador advers de 2-0 contra l’Osasuna. No han estat convocats tres dels titulars habituals d’aquest inici de Lliga, Aduriz, Arango i David Navarro, a més de Germán Lux, Ayoze i Josemi (que va patir molèsties en l’entrenament d’ahir i va quedar fora de la llista, cosa que hi ha provocat l’entrada de Pep Lluís Martí, que en principi havia de descansar).

Moyà, Santana, Ramis, Scaloni, Mario Suárez, Varela, Callejón, Webó, Nunes, Martí, Trejo, Corrales, Tomeu Nadal, Jurado, Castro i Keita formen l’expedició mallorquinista, que des d’ahir ja és a Màlaga. Encara que Manzano no donà pistes sobre un possible onze, sí que anuncià que hi hauria canvis en relació amb l’equip de la Lliga. Així, Moyà seria el porter, Corrales el lateral esquerre i Scaloni el dret. A l’eix defensiu, Nunes tornaria a la gespa acompanyat per Ivan Ramis. Dos jugadors que també semblen tenir la seva participació assegurada són Cléber i Jurado, ja que dissabte no podran jugar contra l’Atlètic de Madrid. D’aquesta manera, Castro i Varela ocuparien les bandes i Trejo i Webó, la davantera.

Per la seva banda, Antonio Tapia, que fins avui no farà pública la llista de convocats, aposta fort per la Copa, en la qual el Màlaga no ha passat mai dels vuitens de final, encara que farà moltes rotacions a l’onze titular. L’entrenador dels andalusos donarà minuts a futbolistes importants, com el migcampista Fernando, els defenses Cuadrado i Manolo, el porter Goitia i l’exmallorquinista Albert Luque. Els únics que no podran jugar són els lesionats, Salva Ballesta i Rossato.

Tapia: "Afrontam la Copa amb la màxima serietat"

L’entrenador del Màlaga, Antonio Tapia, va assegurar ahir que el conjunt blanc-i-blau, que avui s’enfronta amb el Mallorca en l’anada dels setzens de final de la Copa, es pren el torneig "amb la màxima serietat" i hi vol arribar "com més enfora millor". I és que el cordovès és conscient de la il·lusió que té l’afició del Màlaga per aquesta competició. "És una competició molt atractiva, els equips hi juguen amb molta desimboltura i a tots ens agrada jugar sense aquella pressió que hi ha en la Lliga", assegurà.

Tapia no s’oblida del duel de tècnics andalusos que hi haurà a les banquetes del dos conjunts amb el de Jaén, Gregorio Manzano. "Amb Gregorio m’hi he enfrontat a Martos, a Úbeda, no sé si a Jaén, però sí en el Talavera... Som molt amics i li desitjo molta sort. Manzano és un magnífic entenador i ho ha demostrat", sentencià.

Callejón: "El Màlaga ve de Segona i és un equip fort"

Juanmi Callejón, que va entrar en la convocatòria per al partit de Copa contra el Màlaga, després de quedar fora del darrer partit de Lliga contra l’Espanyol, va afirmar que el Màlaga és un equip "fort". "Ve de Segona i és un equip fort. Ha guanyat tres partits consecutius a la Lliga i s’hi ha posat sisè. Hi anam convençuts que hem de treure la victòria d’allà per afrontar el partit de tornada amb calma", va explicar l’extrem, que pensa que s’ha de "treballar molt durant la setmana perquè l’entrenador vegi que la teva feina pot ser productiva".

D’altra banda, Callejón, que juga la seva primera temporada a la Primera Divisió, va afirmar que encara li manca "un poc d’adaptació". "Encara m’hi he d’aclimatar. La veritat és que el nivell de Segona B no és el mateix. És el meu primer any a Primera i encara no m’hi he acostumat", sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.