muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

Varela vol quedar al Mallorca

El jugador vermell, encara pendent de la seva renovació, espera que se solucioni aquest tràmit com més prest millor i afronta amb molta d'il·lusió el partit contra el Betis

El jugador del Mallorca Fernando Varela espera renovar com més prest millor el contracte que el vincula amb el club vermell. "Encara estic pendent de la meva renovació", afirmà el sevillà. "Encara no he parlat amb ningú d’aquest tema, però ho vull deixar arreglat com més prest millor", afegí. "El que és clar és que vull quedar en el Mallorca", sentencià. Però Varela centra ara la seva atenció en el partit que el Mallorca disputarà contra el Betis, l’equip on es va formar com a futbolista i del qual va ser jugador des de la temporada 1996/97 fins a la 2005/06 –excepte la de 1999/00, quan jugà amb el Múrcia–.

Per això el defensa de Dos Hermanas viurà aquest duel d’una manera "especial". "Tornaré al camp on vaig néixer com a futbolista i on vaig aprendre tot el que sé", explicà. "Em retrobaré amb l’afició bètica i amb alguns dels meus excompanys, als quals conec des que era un infant", comentà Varela que, malgrat que ja fa bastant de temps que és al Mallorca, sempre viu de manera intensa els partits contra el Betis. L’exbètic encara no s’ha posat en contacte amb els seus antics companys, amb els quals es tornarà a veure diumenge. "Encara no he parlat amb ningú", afirmà.

Pel que fa al joc del Betis, el vermell qualificà els andalusos de "molt bon equip" ja que "juguen molt bé, però els resultats no els han acompanyat", explicà Varela. "S’han de treure conclusions d’allò que els està passant aquesta temporada perquè, malgrat que siguin tan bé, han perdut tant amb equips grans com amb els més modestos, com són el Recreativo de Huelva", comentà el jugador. D’altra banda Varela assegurà que, en cas de marcar al Ruiz de Lopera, no ho celebrarà, "bàsicament per respecte".

El sevillà no es vol confiar per la situació del Betis, que actualment és el coer a de Primera Divisió. "És molt prest per parlar de coers", sentencià. "El Betis és sempre un equip molt complicat i el seu camp és molt difícil". El defensa sevillà també va fer referència a la venda del Mallorca. "Vivim molt tranquils aquesta situació, perquè el president ens va donar la seva paraula i confiam en ell", explicà Varela. "Ell mai no ens ha fallat", afegí. "Grande ens ha donat sempre el seu suport, tant en les situacions bones com en les dolentes", explicà el jugador sevillà. "Creiem en la seva paraula". Curiosament, el duel de diumenge entre el Mallorca i el Betis serà un enfrontament entre dos equips en venda.

Els vermells entrenen amb la plantilla quasi completa

 El Mallorca realitzà l’entrenament d’ahir amb la plantilla pràcticament completa. Després del retorn de Jurado, Keita i Mario dels seus compromisos internacionals, només falta que es reincorpori el veneçolà Arango, que havia d’arribar a l’Illa en qüestió d’hores després de la convocatòria amb Veneçuela. Després de la visita de Vicenç Grande de dimecres passat, ahir fou el torn del al director esportiu Nando Pons, que presencià amb atenció la sessió de feina. Després de mirar un vídeo, els futbolistes anaren al terreny de joc per treballar. Els lesionats Adúriz i Lux, amb Keita, entrenaren separats de la resta. El porter Miquel Àngel Moyà també treballà en solitari.

Com és habitual en dijous, l’entrenament finalitzà amb la disputa d’un partidet. L’equip amb pitet va estar format per Tomeu Nadal, Scaloni, Ramis, David Navarro, Corrales, Cléber Santana, Martí, Xisco, Callejón, Webó i Trejo. L’altre equip va estar format pels jugadors del filial Javi Seral, Sergi Enrich, Nico i Alberto, a més de Josemi, Nunes, Dorado, Varela, Castro, Mario i Jurado.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.