cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Sense la benedicció política

Els representants polítics dubten de les intencion de Paul Davidson, però consideren just que l'empresari anglès disposi d'un marge de confiança

Les implicacions de la compravenda del Mallorca van més enllà de l’àmbit merament esportiu, ja que el club vermell és una institució molt important per als mallorquins i representa un tret de la identitat illenca. Per això, el fet que Paul Davidson passi a ser-ne el nou propietari ha aixecat una certa polèmica en la societat mallorquina. I els polítics no han quedat enrere a l’hora d’expressar la seva opinió sobre aquesta operació financera duita a terme amb l’equip illenc.

Antoni Diéguez
El portaveu del PSIB al Parlament s’hauria estimat més que el Mallorca quedàs "en mans mallorquines". "Però aquí no hi ha hagut interès per comprar-ne les accions", explicà Diéguez, per afegir que "no s’ha de recriminar a Davidson el fet d’haver-hi posat doblers". El socialista aclarí que "l’estabilitat del Mallorca està assegurada, ja que Davidson no es pot endur el club fora de l’Illa ni el pot vendre en un any".

Sandra Fernández
La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Palma considerà que "el que s’ha produït és una transacció comercial en una empresa privada". "El que s’hi ha de demanar és que es respectin els sentiments i que hi hagi implicació amb la ciutat i amb l’Illa", explicà Fernández. "El club està molt lligat a la societat i confiam que les coses es continuïn fent igual", afegí l’edil conservadora, que volgué matisar que "aquesta és una situació prou delicada per fer exigències als empresaris".

Miquel Ferrer
El secretari general d’Unió Mallorquina afirmà que "l’important és el club i els sentiments que genera". "La procedència de la propietat no n’és allò fonamental, sinó la gestió i els sentiments de mallorquinitat i de mallorquinisme que el club genera", explicà. "Hem de confiar que ho facin bé i que fomentin la mallorquinitat".

Biel Barceló
El secretari general del PSM no es mostrà tan preocupat per "l’origen de la propietat" com pel "projecte de futur i l’operació que ha fet Grande per salvar els mobles". "No hi ha d’haver problemes si Davidson té voluntat d’integrar-se —asseverà—. Tant de bo m’equivoqui amb les meves reserves. De moment, li hem de donar un vot de confiança".

Biel Huguet
El president d’Entesa per Mallorca s’hi mostrà reticent perquè "aquesta operació deixa una institució tan important per a aquesta illa en mans d’una persona que coneix molt poc la nostra societat, i que no ha mostrat gens de compromís amb el que representa la institució vermella per a aquest país". Però també va considerar que s’ha de concedir un temps d’adaptació a Paul Davidson.

Joan Lladó
El president d’ERC a les Illes afirmà que "el problema no és l’origen de la gent, sinó el destí de la institució", però matisà que el fet que Davidson "no sigui d’aquí no significa que no es pugui integrar i realitzar una feina honesta". "De moment, la seva imatge és la d’una persona que ha vingut a fer negocis, encara que ha de tenir un marge de confiança".

Miquel Rosselló
El conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca i coordinador d’Esquerra Unida afirmà que "l’errada és que el Mallorca sigui una societat anònima i no dels socis". "Des del moment que és una societat anònima, funciona segons les lleis del mercat", explicà. "No em fa gràcia que Davidson compri el Mallorca i crec que el que farà serà utilitzar el club en benefici seu, perquè els interessos esportius estan dissociats dels econòmics".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 15 anys
Per un cop tots d'acord.Increible.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente