• Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Riera torna a jugar amb Espanya

Crístian Sánchez, amb l'Alzira, i Marcós Martín, amb l'Oriola, foren els golejadors mallorquins de la jornada

El jugador manacorí del Liverpool Albert Riera va entrar en la convocatòria d’Espanya a darrera hora, ja que Vicente del Bosque el va cridar després de la lesió del sevillista Diego Capel. Tot i això, va ser un dels elegits per entrar en la convocatòria del partit contra Letònia i va tenir uns minuts en la segona part, quan va entrar a substituir el barcelonista Andrés Iniesta.

L’equip espanyol no va tenir problemes per desfer-se del conjunt letó, que a part de ganes i entrega no tenien gaire cosa més per plantar cara a l’actual campiona d’Europa. El proper compromís del combinat deirigit per Del Bosqué serà demà davant del combinat belga, un dels rivals directes en el Grup 5è de classificació per al Mundial 2010 de Sud-àfrica.

Mentrestant a l’Estat espanyol no hi hagué jornada de Primera Divisió, pel fet que el protagonisme va recaure en els partits de Segona i Segona B.

Dos jugadors mallorquins aconseguiren aquest cap de setmena fer-se un forat en la llista de golejadors.

Cristian Sánchez tornà de la millor manera a l’equip titular de l’Alzira, ja que fou seu el gol que valgué un punt per a l’equip valencià. També marcà Marcos Martín, amb l’Oriola, tot i que el gol no serví per evitar la derrota per 1-2 davant el Sabadell.