algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.26°
13°

Nunes i Moyà: pilars del Mallorca

El central i el porter són els únics jugadors de la plantilla que han disputat els cinc partits de Lliga sencers. Capitans i extensions de Manzano, a la gespa

Miquel Àngel Moyà i José de Araújo Nunes s’han convertit en els dos pilars sobre els quals Gregorio Manzano està redefinint l’equip. El central portuguès i el porter binissalemer són els dos únics jugadors de la plantilla que han disputat els 450 minuts dels cinc primers partits de Lliga.Després de la sortida durant l’estiu de pesos pesants del vestidor com Ibagaza i Fernando Navarro, Nunes i Moyà, dos dels quatre capitans, s’han convertit en les extensions de Manzano al terreny de joc, adoptant el rol de líder després que ambdós estassin a punt d’abandonar l’entitat vermella l’estiu passat.

El portuguès és el mariscal de la defensa. La seva entrega i determinació el converteixen en la referència defensiva de l’equip i en el suport de Manzano sobre la gespa. El binissalemer, per la seva banda, després de l’avortament del seu fitxatge pel València durant l’estiu, ha renovat el seu compromís amb el Mallorca i ha assumit el rol que li pertoca. Com a jugador format a la casa, és un gran coneixedor del club i del seu funcionament, fet que li dóna un plus de respecte entre la plantilla.

D’ençà de la seva arribada a l’Illa la temporada 2005/06, el portuguès s’ha convertit en una peça bàsica a l’eix de la defensa mallorquinista. En l’any del seu debut com a jugador vermell, Nunes només disputà 17 partits (1.530 minuts) i fou el dotzè jugador més emprat de la plantilla. En la temporada següent, ja fou el tercer jugador amb més minuts disputats (3.125 en 36 partits), mentre que la passada campanya només fou superat per Navarro.

El cas de Moyà és diferent, ja que la temporada 2004/05, quan pujà del B al primer equip, jugà 32 partits i acumulà 2.880 minuts, més que les dues temporades següents. La guanyà la titularitat i fou el cinquè jugador més utilitzat per Manzano, amb 2.558 minuts.

Manzano creu exagerada la recerca periodística de les alineacions

L’entrenador del Mallorca, Gregorio Manzano, creu exagerat l’interès dels periodistes que cobreixen la informació de l’equip sobre l’alineació titular que presentarà el tècnic. Així ho expressà en el seu blog de la web mallorquinista."Hi ha una qüestió que vull destacar sobre totes les altres, que és la incessant recerca dels mitjans de comunicació de l’alineació de diumenge, és com si es tractàs d’alguna cosa de vida o mort", assenyala el tècnic.

"El dilema és saber quin percentatge de curiositat creu el periodista que el lector o oient dóna a aquest tipus d’informació".L’entrenador es formula tres preguntes: "L’espectador no va al camp a veure el seu equip guanyar?", "L’aficionat no vol veure que el seu equip jugui bé a futbol?" i "L’espectador no paga per veure els millors preparats perquè juguin, lluitin i, a ser possible, marquin gols?".

Manzano acaba la referència a la feina dels periodistes afirmant que "la imaginació de vegades és traïdora i el periodista moltes vegades juga a fer d’alineador i s’equivoca. No, perdó. Ell encerta, el que s’equivoca és l’entrenador, que no ha coincidit amb la seva alineació".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jons, fa mes de 15 anys
Es que els periodistes d´aqui son molt,molt ,molt dolents.A part de que son criticons,pareixen dels programnes con salsa rosa.Xiqueters,mAL PENSATS,sempre recerquen lo pitjor et,.Es nota que estam mal preparats.I ames mai ajuden a l´equip en aquewt cas al Mallorca.Sempre ploren.A la primera jornada ja erem de segona divisio.Potser que baixem pero ja plorerem si aixo passa.De moment disfrutem d´estar a primera i ser positius.No demanem massa.El Mallorca es un equip per patir i aixo els comentaristes no ho veuen.
Valoració:0menosmas
Per toni, fa mes de 15 anys
D'acord amb en Manzano. I el pitjor que pot passar és que el periodista no encerti l'alineació i a més l'equip perdi. Això també és pot fer extensible a tots els "tècnics"comentaristes. No sé que fan allà comentant, ja que ben segur que ,en les mateixes circumstàncies ,ells ho farien millor. (Garriga, Asensi qualcú me pot passar el CV d'aquest tipus que inclourà Bayern Milan i Manchester com a mínim, els de ONA, etc) Aquests sempre guanyen.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente