nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Víctor cercarà els minuts a Tarragona

Dilluns es tancarà definitivament l'acord pel qual l'algaidí jugarà la propera temporada al Nàstic, de Segona

Víctor Casadesús cercarà els minuts de joc a Tarragona. El Nàstic va fer públic ahir el principi d’acord entre el club de la Segona Divisió i el Reial Mallorca pel qual el davanter algaidí jugarà cedit una temporada al conjunt tarragoní. Demà dilluns es tancarà definitivament l’acord i el punta viatjarà a Tarragona per posar-se a les ordres de César Ferrando, tècnic del conjunt grana.

Víctor, que jugà el tram final de la temporada passada en la Reial Societat —també a Segona—, tornarà a cercar en la categoria de plata del futbol espanyol els minuts que Gregorio Manzano no li dóna en l’equip de la seva terra. L’algaidí, que no s’ha cansat de repetir que no volia passar una altra temporada en blanc i que, si no podia tenir oportunitats al Mallorca, no s’ho pensaria a l’hora d’acceptar una oferta per sortir del club, veu com es compleixen els seus desitjos. Així, Víctor podrà continuar acumulant experiència en el seu full de serveis.

D’aquesta manera, l’ariet se suma a Javi Castellano, Òscar Díaz i Emilio N’Sue en la llista de jugadors mallorquinistes que, entre divendres i ahir, han estat cedits a altres conjunts perquè puguin tenint minuts de joc.

Encara que, en les poques estones de joc de què ha disposat durant la pretemporada ha rendit a un bon nivell, Víctor no gaudeix de la confiança de Gregorio Manzano. El tècnic de Bailén ja ho va demostrar en la campanya passada, fet que va motivar la sortida de l’algaidí en el mercat d’hivern per desembarcar a Sant Sebastià.

Mentre que Víctor emprèn el viatge cap a Tarragona, Nando Pons encara lluita per portar Àlvaro Negredo, el davanter que vol Manzano, a l’Illa. De moment, l’entrenador mallorquinista s’haurà de conformar amb el que té.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.