cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Ziganda: «La salvació és al nostre abast»

El tècnic de l'Osasuna confia d'abandonar els llocs de descens en les dues jornades que resten

El tècnic de l'Osasuna, José Àngel Ziganda, expressà la seva confiança en les possibilitats que té el seu equip d'aconseguir els punts necessaris per assegurar la permanència en les pròximes dues jornades, tot i la derrota a Mallorca (2-1), i va afirmar que tenen «prou casta per capgirar aquesta situació».

«Cal ser forts, aprendre de les coses que ens estan passant aquesta temporada i si ens aixecam i sortim d'aquesta, han de fer-nos un monument per tot el que ens ha passat», digué Ziganda, que va preferir no fer cap referència als incidents després del gol de l'argentí Óscar Trejo en el temps de descompte.

«La jugada la veig de molt lluny, no en puc opinar. No tenc res a dir per l'actitud que ha adoptat l'equip contrari, tenen el seu dret de no tirar la pilota a fora amb un jugador estès en terra, no la hi han tirada i ens han marcat. Això ja ens va tornar a passar a Sevilla», digué el tècnic navarrès, que va negar que hagués tingut problemes amb el seu col·lega Gregorio Manzano en finalitzar el partit. «És (Manzano) professor, crec, molt educat, tot molt bé, no ha passat res», va afirmar Ziganda.

El tècnic visitant també oferí la seva anàlisi particular del duel d'ahir i assenyalà que «hem tingut un bon inici de partit davant d'un Mallorca molt perillós en les contres i amb gran efectivittat en els metres finals». «Hem tingut les nostres opcions, ens hem refet de l'expulsió de Portillo, però en aquest cas l'àrbitre és qui decideix, què voleu que us digui?, ho tenc molt clar. Només em preocupa guanyar diumenge i sumar, ja que depenem de nosaltres mateixos per treure els sis punts que queden. I si ens salvam en la final de diumenge, és per treure el mocador, afirmà Ziganda.

Diumenge, l'Osasuna rebrà la visita a l'estadi Reyno de Navarra d'un Múrcia que ja és de Segona i acabarà la temporada al camp del Racing de Santander, que lluita per la UEFA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.