algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Manzano treu pit per la victòria a Mestalla

El tècnic dedicà el primer triomf al camp del València a tots els que no ho pogueren fer abans

DdB. València.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, no dubtà a treure pit per haver, estat el primer entrenador que ha sortit triomfador de Mestalla amb el conjunt vermellenc en les 21 visites a l'estadi del València. Manzano destacà la importància dels tres punts sumats i dedicà la victòria «als jugadors i entrenadors que varen visitar Mestalla sense poder guanyar anteriormemt, però també a l'afició mallorquina». Així mateix afegí que «d'aquesta manera hem trencat amb tota la sèrie de comentaris que ens recordaven que mai no havíem guanyat el València a casa».

El tècnic mallorquinista assegurà en la roda de premsa posterior al partit que el Mallorca en cap moment no especulà amb l'empat, malgrat no haver aconseguit cap triomf en les seves vint anteriors visites a Mestalla. Afirmà que «els professionals sempre volem guanyar a priori, sigui qui sigui el rival, per això treballam. El València tenia una molt bona targeta de presentació, després de les seves victòries sobre el Barcelona i el Reial Madrid, i si avui -ahir pel lector- no ha pogut vèncer és perquè ha topat amb un Mallorca molt ben plantat sobre el terreny de joc, que els ha ofegat en el centre del camp i que s'ha mostrat letal en la rematada a porteria. Ningú no podrà discutir la victòria del Mallorca, que ha estat una victòria de qualitat».

Tot i allunyar-se una mica més del descens i veure una mica més a prop la zona europea, Manzano no vol que els seus jugadors es relaxin ni es deixin dur per l'eufòria i recordà que «cal anar passa a passa, ja que encara resten vuit partits per al final. Estam en una bona línia de joc i de resultats. Abans també jugàvem bé, però ens faltava rematar els partits. Això és passat i ara només compten el present i el futur, que és el pròxim partit contra el Reial Madrid. Ja veurem on arribarem al final».

Manzano també tingué paraules d'elogi per als golejadors Güiza i Ramis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.