El conjunt de Schuster superà el Sevilla i distancia de nou el Barcelona de set punts

R. MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Gago, Guti, Sneijer, Robben, Higuain, Raúl.
Diarra per Guti, Baptista per Higuain i Robinhno per Raúl
SEVILLA: Palop, Crespo, Mosqueda, David Prieto, Adriano, Poulsen, Keita, Alves, David Capel, Kanouté i Luís Fabiano.
Navas per Crespo i Koné per Diego Capel, Renato per Poulsen.
ÀRBITRE: Teixeiras Vitienes, del col·legi Càntabre. Amonestà els jugadors del Reial Madrid, Heinze, Raúl, Guti, Diarrà; i els jugadors del Sevilla, Crespo, David Prieto, Mosquera.
1-0: minut 7, Heinze.
1-1: minut 37, Kanouté.
2-1: minut 39, Raúl.
3-1: minut 65, Higuaín.

EFE. Madrid.
El Reial Madrid va derrotar el Sevilla, 3-1, en un partit clau en la lluita per la Lliga, en el qual va corregir els seus mals amb un torrent de futbol en la primera meitat i va manejar el seu rival en la segona per acariciar el títol gràcies a un gol que va trencar el dol, el número 203 en Primera de Raúl González. Per la seva banda, el Sevilla, la 'bèstia negra' del Reial Madrid, visitava el Bernabéu amb necessitat. Així la tensió del partit es va respirar des del xiulet inicial. Entrades al límit i dos equips lluitant al màxim sense deixar de costat el bon futbol que va marcar el dol. Va començar el Reial Madrid imposant la seva llei. L'esperit guerrer de Cannavaro i Heinze en el centre de la saga es va contagiar a la resta i la clau del domini blanc es va forjar en el centre del camp. Gago, Guti i Sneijder van ser els amos. De les seves botes va néixer el gol que obria el marcador. Una falta, botada a la perfecció des del costat esquerre, cabotejar-la Heinze a la xarxa.

No s'havien complert deu minuts i el Sevilla s'emparava en el toc i les triangulacions davant del vendaval blanc. Els problemes defensius del Sevilla, amb baixes importants, eren patents i Jiménez va reaccionar millorant els joc dels seus homes i gràcies a això Kanouté aconseguia igualar el marcador, però tres minuts després Raúl castigava el Sevilla i marcava el segon. A la represa, que va començar amb un ritme lent, el Sevilla va intentar igualar novament, però al minut 65, Higuain sentenciava el marcador a favor del conjunt blanc i aconseguia un triomf cabdal amb vista a assolir el títol de Lliga.