algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Zambrano ha fet reviscolar el Recreativo

El Recreativo de Huelva visitarà l'Ono Estadi instal·lat en els llocs de descens, però res no fa pensar que el d'avui serà un partit fàcil per al Reial Mallorca, ja que el conjunt andalús és un altre des que Manolo Zambrano es va fer càrrec de l'equip a principi de febrer.

Zambrano, que substituí a la banqueta el tècnic aragonès Víctor Muñoz en la jornada 22, heretà un Recreativo de Huelva amb molts problemes i amb una plantilla desmotivada, ja que havia encadenat set jornades consecutives sense guanyar i es trobava en penúltima posició amb només 22 punts sumats.

Amb Manolo Zambrano, un entrenador de la casa que arribà a la primera plantilla procedent del filial, l'equip andalús reviscolà i malgrat que continua actualment en zona de descens, ha guanyat el respecte de la resta de rivals. Zambrano s'estrenà amb una sorprenent victòria a l'Olímpic de Montjuïc davant l'Espanyol (1-2) i en la jornada següent superà un rival directe en la lluita per la permenència, el Deportivo de la Corunya, per un ajustat 3-2.

En la vint-i-cinquena jornada, el Recre va tornar a oferir una molt bona imatge a l'estadi de Mestalla, on aconseguí un meritori empat davant un València en plena reconstrucció.

Finalment, la setmana passada caigué al Nuevo Colombino per 2-3 davant el líder Reial Madrid, en un partit marcat per la polèmica, ja que el col·legiat basc Iturralde González donà validesa a un gol de Raúl en clar fora de joc i expulsà de manera rigorosa el central Beto a instàncies de l'àrbitre assistent més famós de Primera Divisió, Rafa Guerrero.

Catorze anys com a jugador professional en equips com el Recre, Sevilla, Màlaga, Múrcia i Celta avalen la seva manera d'entendre el futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.