algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El porter mallorquí Toni Prats abandona les files de l'Hèrcules

Aquesta baixa és conseqüència dels seus problemes d'esquena

EFE. Alacant.

El porter mallorquí Toni Prats va causar ahir baixa laboral a l'Hèrcules, segons confirmà el director general econòmic del club, Vicente Ferràndiz, després de signar l'escissió del contracte que unia al jugador illenc i al club. Aquest fet és consecuència dels problemes d'esquena que Prats pateix els darrers els darrers anys.

Prats, que arribà a l'Hèrcules aquesta temporada procedent del Mallorca, només va disputar els set primers partits de Lliga, i des de llavors no ha aconseguit recuperar-se d'unes molèsties a l'esquena. Finalment, el porter arribà a un acord verbal amb l'Hèrcules fa unes setmanes per rescindir el contracte que l'unia a l'entitat alacantina i, de fet, fa dies que no acudia a les sessions d'entrenament.Després d'uns dies dedicat als seus assumptes personals a Palma, Prats tornà a Alacant i firmà la rescissió del seu contracte, segons confirmà Ferrándiz.

En el seu dia, Prats anuncià que oferiria una roda de premsa per explicar la seva situació i fer una valoració del seu pas per l'Hèrcules, però, segons apuntà Ferrándiz, el porter balear finalment decidí no convocar els mitjans de comunicació.La rescissió del contracte de Prats no és l'única que s'ha donat a l'Hèrcules els darrers dies, ja que també han deixat de pertànyer al club Higinio García, secretari tècnic i ajudant del director esportiu, i David Sanchís, ajudant del preparador físic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.