nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Jabo Irureta abandona un mes i mig després de fitxar

El basc deixa l'equip aragonès fregant el descens

El tècnic Jabo Irureta ha dimitit com a entrenador del Reial Saragossa per les derrotes que ha acumulat l'equip des que es va fer càrrec d'aquest, fa 42 dies en substitució d'Ander Garitano. En una roda de premsa convocada a La Romareda, el preparador va assenyalar que en aquest moment «l'equip té la necessitat d'aconseguir victòries» i els mals resultats «han significat un pas enrere», del que es considera responsable.

El tècnic, qui assegurà no haver comptabilitzat 4 derrotes consecutives durant els seus 29 anys de carrera com a entrenador, manifestà que aquesta circumstància li ha pogut fer perdre credibilitat davant del vestidor. Irureta ha argumentat que ha pres la decisió perquè creu que per a l'equip «pot ser interessant» el canvi d'entrenador, i remarcà que no ha tingut cap problema o queixa amb el vestidor del que digué és molt honest i treballador.

No obstant això, reconegué que el seu missatge ha pogut quedar desfigurat, després de quatre derrotes consecutives, i que en aquests moments un altre tècnic podria transmetre un missatge més fructífer. Mentre el consell d'administració considerava qui podria ser el nou tècnic la premsa local apostava per Manolo Villanueva, preparador de la Societat Esportiva Osca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.