algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

Robinho rescata el Madrid al Colombino davant del Recre

RECREATIVO 2
REIAL MADRID 3

RECREATIVO: Sorrentino, Iago Bouzón, Beto, Martín Cáceres, Poli, Varela, Barber, Carlos Martins, Aitor, Camuñas i Sinama Pongolle.
Àlvarez per Aitor, Ersen Martín per Poli i Zahínos per Camuñas.
REIAL MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Torres, Diarra, Gago, Robben, Baptista, Drenthe i Raúl.
Pepe per Drenthe i Robinho per Cannavaro.
ÀRBITRE: Eduardo Iturralde González. Expulsà el preparador físic del Madrid; en el 50, Beto per una agressió; Quique Àlvarez, amb vermella directa, en el minut 67, per una entrada forta i a Sergio Ramos per doble amonestació, en el minut 54. Amonestà els locals Iago Bouzón, Carlos Martins i Sinama Pongolle, i els visitants Robben i Cannavaro.
GOLS:
1-0: minut 16, Cáceres.
1-1: minut 27, Raúl.
1-2: minut 74, Robinho.
1-3: minut 89, Robinho.
2-3: minut 92, Martins.

EFE. Huelva.
El brasiler Robinho, autor de dos gols tot just entrar al terreny de joc, va resoldre un laboriós triomf del Reial Madrid a Huelva, en un partit que el Recreativo va acabar amb nou jugadors i l'equip de Bernd Schsuter amb deu, per l'expulsió de Sergio Ramos per doble amonestació. Robinho, baixa des del 10 de febrer passat, quan va sofrir una lesió abdominal en el partit davant el Valladolid, va canviar un matx igualat en el marcador fins aleshores, encara que els madridistes jugaven amb un home més. El davanter brasiler va reaparèixer i el Reial Madrid va trencar la ratxa de derrotes en terres andaluses (Sevilla, Almeria i Reial Betis) i es va imposar al Recreativo, que continua sense poder derrotar al seu camp en partit de Lliga el conjunt blanc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.