algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Una badada infantil condemna el Madrid

Els blancs cauen al Bernabéu enfront del Getafe i ja disposen només de dos punts d'avantatge

R. MADRID 0
GETAFE 1

REIAL MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Torres, Gago, Baptista, Guti, Raúl, Van Nistelrooy i Robben.
Higuaín per Guti i Soldado per Torres.
GETAFE: Abbondanzieri, Cortés, Cata Díaz, Belenguer, Licht, Celestini, Casquero, Mario Cotelo, Pablo Hernández, Manu del Moral i Uche.
Mario per Cortés, Albín per Mario i Tena per Manu del Moral.
ÀRBITRE: Daudén Ibáñez (Comitè aragonès). Amonestà Cannavaro, Higuaín i Heinze per part del Reial Madrid i Casquero, Celestini i Belenguer per part del Getafe.
GOL:
0-1: minut 64, Uche.

AGÈNCIES. Madrid.
El Reial Madrid perdé, devuit partits després, els tres punts al Bernabéu enfront d'un Getafe que, molt ordenat i sense por, s'endugué amb tota justícia la victòria gràcies a un gol d'Uche en el minut 64 després que els jugadors blancs badassin, ja que celebraven un gol prèviament anul·lat pel col.legiat per un fora de joc clar. Va ser horrorós el joc dels homes de Schuster ahir i, per una vegada, sense la sort que els ha acompanyats aquesta temporada. Els blancs no gaudiren gairebé d'ocasions clares de gol durant els noranta minuts, enfront d'un rival que no va tenir mai por de cercar la porteria de Casillas. La jugada clau de la jornada, i potser de la Lliga, es produí en el minut 63. L'holandès Arjen Robben marcà en fora de joc i l'àrbitre anul·là el gol mentre els jugadors blancs es dedicaven a celebrar-lo. Amb mig equip rival badant, els homes que dirigeix Michael Laudrup posaren la pilota en joc i se n'anaren decidits a la recerca de la porteria d'Iker Casillas. Un contracop de cinc jugadors visitants contra dos de locals que acabà com havia d'acabar: gol fàcil d'Uche amb el porter blanc venut. Llavors el nerviosisme s'apoderà dels futbolistes i de l'afició locals fins al final, i més coneixent la victòria prèvia del Barça enfront del Llevant. El conjunt català ja és només a dos punts del lideratge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.