algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Rodri decidí el duel a cinc minuts del final

L'Atlètic Balears patí molt per superar un ordenat i defensiu Cala d'Or en un duel que és per oblidar

AT. BALEARS 1
CALA D'OR 0

ATLÈTIC BALEARS: López (2), Rubio (2), Toni Martí (2), Rodri (2), Pablo (2), Fuentes (2), Prior (2), Esteban (2), Toni Coll (2), Santos (2) i Ramón (2).
Bueno (2) per Toni Martí, Herraiz (2) per Fuentes i Nevado (2) per Toni Coll.
CALA D'OR: Toni Mas (3), Àngel (2), Petete (2), Cifre (2), Tovar (2), Kiko (2), Iniesta (2), Bernat (2), Toni Roig (2), Carles (2) i Toni Vidal (2).
Fernandez (2) per Cifre.
ÀRBITRE: Serrano Pérez (2). Amonestà els jugadors de l'Atlètic Balears Esteban i Santos; i els jugadors del Cala d'Or Bernat i Toni Roig. Expulsà amb targeta vermella al minut 45 el preparador local Pérez Galan; i al minut 76, el jugador de l'Atlètic Balears Ramón i el visitant Carles.
INCIDÈNCIES: Abans de l'inici del partit es guardà un minut de silenci en memòria de Josep Monserrat, exdirectiu de l'Atlètic Balears finat el passat dia 5. Així mateix es dedicà a la memòria d'Antoni Martínez, persona vinculada al conjunt blanc-i-blau que també morí fa poc.
GOL:
1-0: minut 85, Rodri.


Victòria per la mínima de l'Atlètic Balears davant un incòmode Cala d'Or que no va posar les coses gens fàcils als homes de Tomàs Gibert. De fet, a la primera part, el conjunt local dominà el joc al centre del camp i creà nombroses oportunitats de perill que foren totalment desaprofitades. Els blanc-i-blaus patiren una manca d'inventiva constant a l'hora d'enllestir i rematar les jugades, mentre que el conjunt visitant disputava un joc sòlidament centrat en la rereguarda, completat per la brillant actuació del seu porter, Toni Mas. A la segona meitat les coses no variaren gaire. Els locals continuaven pressionant a l'atac sense resultats, mentre que el Cala d'Or tancava files entorn de la seva àrea. Ara bé, a les acaballes del partit, l'Atlètic Balears aconseguí batre la porteria defensada per Mas gràcies a una esplèndia jugada de desmarcatge de Nevado que Rodri transformà en el gol de la victòria. Finalmet, triomf per la mínima de l'Atlètic Balears, que gràcies a aquests tres punts acaba la primera volta mantenint el lideratge de la categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.