cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El Llevant cerca un bon miracle

El conjunt valencià és sense cap dubte inferior al totpoderós Madrid

El Reial Madrid, líder de la Primera Divisió i ja campió d'hivern, visita rl coer, el Llevant, per tancar la primera volta de la Lliga.

En els devuit partits del campionat disputats fins ara, el conjunt madridista només ha patit dues derrotes i dos empats, sempre lluny del seu estadi. El curs del Llevant ha estat ple de problemes, derrotes, destitucions i, darrerament, de sentències d'embargament per impagament de salaris. Així, el Madrid sembla que no ha de tenir cap problema per aconseguir els tres punts.

Un partit ben diferent és el que dirimiran al Vicente Calderón l'Atlètic de Madrid i el València de Koeman, que no atura la seva hemorràgia.

El Barcelona té avui un teòricament partit tranquil amb el Múrcia. El conjunt murcià, tot i que semblava predestinat a lluitar per la permanència, es troba instal·lat còmodament al novè lloc de la classificació. Així, el Barça posarà a prova la maquinària de l'holandès Rijkaard, que té les baixes de Ronaldinho, Messi i Deco, per lesió.

A San Mamés, també avui, es viurà un duel atractiu entre l'Athletic Club i el Sevilla. El conjunt biscaí no pot perdre per no veure agreujada la seva complicada situació.

Diumenge, el Betis s'enfrontarà al Manuel Ruiz de Lopera amb el Getafe en un partit vital per al conjunt andalús. L'equip de Chaparro ha de menester el triomf a totes passades davant d'un Getafe que és ben a prop de la zona més perillosa. El Valladolid i el Recreativo dirimiran a Pucela un altre duel força igualat. Tots dos han demostrat diverses vegades que són capaços del millor i del major dels desastres. A Pamplona, l'Osasuna no ho tindrà gens fàcil per superar el Racing de Santander.

A Almeria, almanco de manera teòrica, l'Espanyol és superior al conjunt local. De la mateixa manera, el Vila-real no ha de tenir gaire dificultats per superar el Deportivo. El conjunt gallec arriba al duel absolutament necessitat, amb l'obligació de sumar els punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.