algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Poblera i Constància tanquen la primera volta amb el clàssic

Els inquers volen continuar la persecució del líder

M.RAMIS. Palma.

A partir de les 18.00, i en directe per IB3, Poblera i Constància s'enfrontaran al municipal de sa Pobla en un dels clàssics de la Tercera Divisió balear.

Ambdós conjunts arriben a l'envit en condicions contraposades. Els poblers, amb una plantilla construïda per lluitar en els llocs de privilegi, es troben situats en una discreta dotzena posició a 13 punts de la zona noble. Mentre que els inquers es presenten al duel amb opcions d'assolir la primera posició de la taula, ja es troben situats a la segona posició a només tres punts del líder, l'Atlètic Balears.

Els blanc-i-blaus, per la seva banda, tenen un difícil compromís amb la visita a l'estadi Balear d'un sòlid Cala d'Or, el qual en els seus tres darrers desplaçaments no ha conegut la derrota.

Un altre dels partits destacats de la jornada és el que juguen avui a Son Malferit el Soledat i el Serverí. Els dos equips es troben a la zona de descens, si bé els palmesans només estan a un punt de la salvació. Una derrota dels de Son Servera deixaria la seva salvació molt complicada.

D'altra banda, el Mallorca B visita el feu del coer de la categoria, l'Atlètic Villacarlos, conjunt que encara no coneix el triomf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.