algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El València ja fa dos mesos que no venç

València 0
Llevant 0

València: Hildebrand, Arizmendi, Helguera, Marchena, Moretti, Joaquín, Sunny, Baraja, Vicente, Silva i Villa. Zigic per Vicente, Mata per Villa i Edu per Sunny.

Llevant: Kujovic, Descarga, Alvaro, Serrano, Rubiales, Juanma, Berson, Tomassi, Courtois, Pedro León i Geijo. Miguel Angel per Pedro León, Saúl per Courtois i Ettien per Juanma.

ÀRBITRE: Rodríguez Santiago (Comitè castellà-lleonés). Amonestà Baraja per part del València i Berson, Tomassi i Juanma per part del Llevant. A més, expulsà el local Zigic, amb vermella directa, en el minut 84 de joc.

EFE. València. Nefast partit disputat ahir a Mestalla entre València i Llevant que confirmà els pitjors auguris per ambdós equips amb vista a l'any nou. Un empat sense gols que no serveix ni als visitants, coers destacats, i menys als de Koeman, que ja sumen dos mesos sense guanyar a la Lliga. Els xes dominaren, sense gaire profunditat i l'expulsió de Zigic en el tram final acabà amb les esperances locals. El València surt dels llocs de UEFA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.