Alaior: Xavi (1), Raúl (1), Ernest (1), Jordi (1), Sampol (1), Marcos (1), Couso (1), Marc (1), Abel (1), Barber (1) i Roberto (1).
ÀRBITRE: Mulet Pacis (2). Bona actuació. Amonestà Roberto, de l'Alaior.

5-0: minut 74, Emilio.
6-0: minut 75, Jordi a la seva porteria.
7-0: minut 86, Pitu.

R.S. Palma.
El Mallorca B realitzà ahir tota una exhibició davant l'Alaior a Son Bibiloni. Amb Emilio Nsue com a jugador més destacat del partit, els locals no donaren cap opció al rival. El mateix Nsue marcà tres gols i contribuí considerablement a la victòria del seu equip.

Ja en el primer minut del partit, el Mallorca s'avançà en el marcador. Des de llavors, els menorquins no aixecaren el cap.
Poc temps després, Emilio aconseguí el segon per als locals, que acabaren la primera amb un resultat de 2-0.
Va ser en la segona part que el Mallorca va passar per damunt l'Alaior sense pietat, amb cinc gols més. Emilio marcà el tercer en el minut 49. Un gol de Fonseca, un altre d'Emilio i un més de Pitu, a més del que marcà el menorquí Jordi a la seva porteria, deixaren el definitiu 7-0 en el marcador.

El Mallorca demostrà que pot ser un equip solvent i que se l'ha de considerar un candidat seriós a lluitar per l'ascens.