muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

La Federació Balear de Futbol guardonà ahir els millors clubs i jugadors de les Illes de la temporada passada

L'acte s'inicià amb un sopar a la sala d'espectacles de Son Amar, que gaudí de la presència d'uns 1.100 comensals

La sala d'espectacles de Son Amar es vestí ahir amb les seves millors gales per acollir la celebració d'una nova edició de la Gala del Futbol Balear, en la qual la Federació Balear de Futbol (FFIB) guardonà els millors clubs i jugadors de les Illes de la temporada passada. L'acte s'inicià amb un sopar que gaudí de la presència d'uns 1.100 comensals. Durant la cerimònia d'entrega de premis, els components de la Junta Directiva de la FFIB Miquel Bestard, José Rosselló, Joan Barceló, Virgilio Juaneda, Joan Pocoví, Alfredo Lamata, Bartomeu Munar, Jaume Mir, Pedro Fornés, Àngel Mateu, Maria Jesús Tamurejo, José Luis Gonzalo, Rafael Campillo, Bartomeu Riera, Jesús Díaz i Ignacio Martínez foren els encarregats d'entregar els trofeus commemorarius a aquells equips de futbol i futbol sala que feren campions de Lliga en les diferents categories o que aconseguiren l'ascens i que es detallen en el gràfic adjunt a aquesta informació.

Tampoc no faltaren les distincions especials a persones que han destacat per la seva trajectòria esportiva i personal. En aquesta categoria foren guardonats els jugadors Antonio Rodríguez Ramos, Raúl Sintes Bagur, Emilio Nsue i Sandra Vilanova per la seva internacionalitat en diferents categories de la selecció espanyola; Onofre Riera, futbolista en actiu de 44 anys, per gairebé tota una vida dedicada a la pràctica del futbol; els entrenadors Juan Millán, Sebastià Ramón i Tolo Darder per les seves trajectòries; els àrbitres Biel Alemany, Ramón Huedo i Pedro Bermúdez; Miquel Jaume Roig per la promoció del futbol sala; els presidents de futbol de promoció Paco Martínez, Guillem Ferrà i Quique Ogazón; els delegats Joan Colom i Jaume Rosselló; Biel Gomila per una vida dedicada a la promoció del futbol base; Martín Vences en reconeixement a la seva feina a l'Escola d'Entrenadors; i l'assessor del president Bestard, Miquel Muntaner.

La FFIB també va voler tenir un detall amb diferents entitats públiques i privades que han col·laborat amb la promoció del futbol a les Illes. D'aquesta manera reberen una distinció el Grup Serra, IB3 Televisió, La Caixa, Puma, Coca cola, el Reial Mallorca, Oxidoc, Gestora Balear de Viatges, Manpal Suministros i Son Amar. Un dels moments més àlgids de la nit es produí gairebé al final de la gala, quan es va fer entrega de les «Botes d'Or» d'aquesta edició al porter gavellí Toni Prats, actualment en les files de l'Hèrcules d'Alacant i de l'extrem manacorí Albert Riera, que defensa els colors de l'Espanyol. També es va fer un reconeixement especial amb l'entrega de diplomes a la Selecció Femenina sub 18 i al Club Esportiu Campanet pel joc net.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.