cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Manzano: «No hem estat inferiors»

El tècnic del Reial Mallorca lamentà la manca d'efectivitat de cara a la porteria del València

DdB. Palma.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, lamentà la mala sort del seu equip a l'hora de marcar gol en el partit d'ahir contra el València i opinà que el resultat no va fer justícia als mèrits d'ambdós equips.

«En el conjunt del partit no hem estat inferiors al València. La primera part ha estat molt igualada i tots dos equips ens hem respectat molt, però el València ha obtingut el premi en una jugada aïllada en un moment psicològicament important. Tanmateix, l'equip, una vegada més, ha tingut una bona actitud i a la segona part hem estat clars dominadors. El seu porter ha intervingut més que el nostre. Pens que hem merescut un premi millor, però el futbol són gols. Aquest pic ens n'anam amb les mans buides, però amb la sensació d'haver jugat de tu a tu amb un dels equips grans de la Lliga espanyola», comentà Manzano fent una anàlisi del partit d'ahir.

El tècnic andalús destacà la gran efectivitat que demostrà el València, que marcà en les dues ocasions que xutà entre els tres pals, i apuntà que «l'efectivitat amb el gol és una de les qualitats dels equips grans». Manzano recordà la gran plantilla que té el València i assenyalà que «quan deim els noms de futbolistes com Vicente, Joaquín, Silva o Morientes, estam parlant gairebé de la selecció espanyola, i això que aquesta vegada no jugava David Villa. Són jugadors que determinen molt en les seves accions individuals i que tenen molta qualitat tècnica».

L'entrenador mallorquinista lamentà la desgràcia de la jugada del primer gol xe i revelà que «Jonás m'ha dit en el descans que la centrada de Miguel colpejà el seu peu abans de sorprendre amb la seva paràbola Germán (Lux)». «El segon gol del València arribà fruit d'una jugada individual de Silva. Han estat dues accions aïllades que han determinat l'efectivitat d'un equip gran davant d'un no gran», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.