algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Madrid sortirà líder de Sevilla

El conjunt de Schuster avantatja de quatre el Barça, segon classificat

El Reial Madrid intentarà augmentar avui el seu avantatge al capdavant de la classificació en la seva visita al Sánchez Pizjuán, on el Sevilla afrontarà un nou compromís de l'era Jiménez un dia abans que el Barcelona rebi el Betis i que l'Atlètic de Madrid i el Vila-real s'enfrontin pel tercer lloc. Sevilla i Reial Madrid protagonitzaran el duel més destacat de la jornada, marcat pel retorn del jugador de Mali Kanoute. Schuster i el seu equip afrontaran el matx amb quatre punts d'avantatge sobre el segon i el tercer classificat, Barcelona i Vila-real. Així, en cas de travelada, el conjunt blanc continuaria com a líder. El Barcelona juga amb el Betis a les 19.00 hores al Camp Nou, un escenari on per ara no ha perdut cap punt. El Betis, molt irregular, encara no sap què és guanyar fora del Manuel Ruiz de Lopera.

El Vicente Calderón acollirà un altre duel estel·lar entre el quart i el tercer classificat. Atlètic de Madrid i Vila-real han de deixar una altra prova de la solidesa mostrada fins ara per ambdós conjunts. L'equip de Javier Aguirre, que encara no ha perdut a casa, espera l'onze de Pellegrini amb el dubte d'Agüero i la baixa per lesió de Forlán, que no podrà enfrontar-se al seu exequip. L'Espanyol, cinquè classificat, tractarà d'oblidar la seva inesperada travelada amb el Múrcia amb la seva visita al Sardinero, on el Racing només ha cedit quatre punts (un empat amb el Barcelona i una derrota amb el Vila-real).

Osasuna-Getafe i Saragossa-Valladolid seran una nova oportunitat perquè els equips de Michael Laudrup i Víctor Fernández confirmin la seva recuperació, després de vèncer en els seus darrers compromisos davant Athletic i Almeria, respectivament. El Getafe, que necessita sortir dels llocs de descens, arribarà a Pamplona obligat a acabar amb la condició d'invicte dels de Zigandaa casa i el Valladolid, encoratjat pel seu empat davant el Barcelona, tindrà la mateixa obligació contra els aragonesos, que no podran disposar del central madrileny Paco Pavón.

D'altra banda, el Múrcia, que sumà un valuós punt davant l'Espanyol, rebrà el Deportivo de la Corunya, que aconseguí un important empat amb el Mallorca. Així mateix, el Llevant intentarà estrenar el seu caseller de triomfs davant l'Almeria. Finalment, l'Athletic de Bilbao i el Recreativo de Huelva tancaran la jornada disputant un duel molt igualat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.