algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Moyà: «Amb una groga hauria bastat»

El porter de Binissalem recordà la jugada de Valdés la temporada passada al Camp Nou

J.S. Palma.

El porter del Reial Mallorca Miquel Àngel Moyà opinà al final del partit que no hauria d'haver estat expulsat pel penal a Bodipo, ja que ell en cap moment no va intentar tomar el jugador. «Han tingut un criteri molt diferent del que tingueren amb Valdés la temporada passada al Camp Nou», explicà el jugador per exemplificar el diferent tracte que està rebent el Mallorca a l'hora de rebre les decisions arbitrals, en comparació amb altres equips de Primera.

«Jo vull recalcar que en cap moment no vaig fer cap gest per aturar Bodipo, només vaig intentar tapar la porteria. Allò que no puc fer és desaparèixer per deixar passar el jugador, que a més es llançà contra mi», contà el porter de Binissalem, que afegí que «amb una targeta groga hauria bastat». «Per una cosa o per una altra, de manera més justa o menys, estam acabant molts partits amb deu jugadors, amb el prejudici que això suposa», valorà el porter del Reial Mallorca abans de sortir cap a l'aeroport de Riazor.

Per la seva banda, el capità de l'equip vermellenc, Antoni Lluís Adrover «Tuni», que tornava a l'equip titular del Mallorca després de dos partits sense figurar-hi, opinà que el Mallorca havia aconseguit «un punt merescut». El jugador solleric lamentà que amb el marcador a favor el partit se'ls hauria complicat com ho va fer, encara que alabà la resistència de l'equip per aguantar les envestides del Deportivo. «És una llàstima que amb el marcador a favor s'hagi complicat el partit d'aquesta manera. Ells han penjat moltes pilotes a l'àrea cercant el segon gol, però crec que hem sabut resoldre la situació de manera encertada i no ens han creat gaire perill», explicà el capità. Tuni digué que l'equip havia viatjat a Riazor per aconseguir els tres punts, però que després del que va passar sobre la gespa se sentia content.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.