algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Manzano: «Hem tret un puntàs de Riazor»

El tècnic vermellenc digué que el Mallorca no pot fer cap cosa rara perquè si no acaba amb deu

J.S. Palma.

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, lamentà que el seu equip quedàs novament amb deu jugadors i, «ateses les circumstàncies», va catalogar el punt aconseguit a l'estadi de Riazor com «un puntàs». Manzano lamentà el cúmul d'expulsions que està patint el seu equip en les darreres jornades de Lliga i, sense voler jutjar si la jugada havia estat o no penal «perquè encara no n'he pogut veure la repetició», sí que recordà que per la mateixa jugada la temporada passada al Camp Nou l'àrbitre no va considerar necessari expulsar Víctor Valdés.

En referència al resultat final, el tècnic andalús opinà que havia estat positiu, «sobretot si tenim en compte les circumstàncies», i catalogà el punt obtingut com «un puntarro». L'entrenador també reconegué que amb el marcador a favor no havien sabut rematar el Deportivo. «Amb el 0-1 vàrem tenir les nostres oportunitats. Ells es varen llançar a l'atac deixant molts espais al darrere, però no ho vàrem saber aprofitar», explicà. Manzano es va mostrar satisfet pel debut de Germán Lux. «Ha sabut resoldre molt bé els seus primers minuts en Lliga». De la resta de no habituals, Manzano opinà que havien estat bé. El tècnic destacà el punt d'honor dels seus jugadors a l'hora de refer-se quan queden amb deu jugadors. «Llevat de davant del Betis, sempre hem sabut jugar amb deu jugadors. S'ha de destacar el punt d'honor i la feina dels jugadors», digué el tècnic.

L'entrenador andalús ja pensava en el proper partit de Lliga en acabar el matx davant el Depor. Manzano no va voler opinar sobre el resultat que es registrava a Mestalla, on el Madrid va guanyar al final per 1-5, i no sabé dir si això serà bo o dolent per al partit del proper cap de setmana. «El que és segur és que nosaltres els ho posarem molt difícil».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.