lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

L'Atlètic Balears no pot amb el Ciutadella

L'àrbitre no assenyalà un gol que hauria donat la victòria i els tres punts a l'equip blanc-i-blau

At.balears 1
Ciutadella 1

At.balears: López (2), Rubio (1), Esteban (2), Rodri (2), Pablo (2), Erraiz (1), Prior (1), Toni Coll (1), Óscar (2), Ramón (1) i Lucas (1).
Nando (1) per Erraiz, Ismael (1) per Toni Coll i Santos (1) per Ramón.
Ciutadella: Barceló (2), Gamundí (3), Paulo (2), Dani Iglesias (3), Sam (3), Igor (2), Berto (3), Santi (1), Marcos (2), Juanlu (2) i Edgar (3).
Alzina (1) per Marcos i Lucas Sánchez (2) per Juanlu.
ÀRBITRE: Gordillo Aguilar (0). Malament. Deixà un gol a favor de l'equip local sense assenyalar. Amonestà Prior, de l'Atlètic Balears; i Barceló, Paulo, Sam, Marcos i Edgar, del Ciutadella. Expulsà Santi en el minut 84 per doble amonestació.
Gols:
1-0: minut 36, Ramón.
1-1: minut 65, Berto.

Resultat just per al duel entre l'Atlètic Balears i el Ciutadella. El primer temps fou bastant igualat, sense un domini clar de cap dels dos equips. L'Atlètic Balears només va tenir la jugada del gol i no comptà amb cap ocasió més.

Del Ciutadella, cal destacar Berto, l'autor del gol visitant, i Edgar.
A la segona part, l'Atlètic Balears va presionar més, però sense jugar bè. Després arribà el gol de l'empat i del repartiment dels punts.
Per part de l'Atlètic Balears, no s'entén la suplència de Santos, que va sortir en el darrer quart d'hora, quan ja no es podia arreglar el que s'havia fet malament.

Malgrat la jugada del final, el resultat fou just.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.