algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El Racing empata al final un partit que va merèixer guanyar

El Betis de Cúper continua vivint a costa del mallorquí Xisco

REIAL BETIS 1
RACING 1

REIAL BETIS: Ricardo, Damiá, Melli, Juanito, Fernando Vega, Xisco Muñoz, Juande, Capi, Caffa, Sobis i Edu.
Pavone per Caffa, Jose Mari per Xisco Muñoz i Rivas per Sobis.
R. DE SANTANDER: Toño, Luis Fernández, Sergio Sánchez, Garay, Pinillos, Óscar Serrano, Colsa, Duscher, Jorge López, Munitis i Smolarek .
Tchité per Serrano, Oriol per Garay i Jordi per Duscher.
ÀRBITRE: Àlvarez Izquierdo (Comité català). Amonestà Capi i Melli per part del Reial Betis i Sergio, Pinillos i Smolarek per part del Racing de Santander. A més, expulsà el local Juanito en el minut 70 de joc per doble amonestació.
GOLS:
1-0: minut 62, Xisco Muñoz.
1-1: minut 86, Jorge López.

Malgrat empatar a cinc minuts pel final, el Racing de Santander va merèixer molt més que un empat en la seva visita a l'estadi Manuel Ruiz de Lopera. El Betis, nefast durant tot el partit llevat dels primers minuts, continua en hores baixes i Cúper més discutit que mai pel joc i els dolents resultats de l'equip sevillà.

Ja als quatre minuts de joc pogueren els cantàbrics avançar-se en el marcador però Smolarek no encertà amb tota la porteria per a ell i després d'una errada de la defensa andalusa. El conjunt andalús només veia la llum quan el davanter mallorquí Xisco Muñoz entrava en joc. Precisament el jugador manacorí pogué inaugurar el marcador en el minut 24 però el seu xut picà en el pal esquerre de Ricard.

Els millors minuts dels locals arribaren en el primer quart d'hora de la represa fins que Xisco avançà els de Cúper. Llavors el Racing es llançà cap a la porteria del Betis però només pogué empatar a quatre minuts pel final del partit mitjançant Jorge López, el mateix com deu minuts abans havia fallat un penal que li costà l'expulsió a Juanito.

Héctor Cúper  

El tècnic bètic Héctor Cúper es mostrà «dolgut» per la manera de perdre dos punts en assegurar que «fins a l'expulsió de Juanito teniem el partit controlat». Per la seva part García Toral, tècnic racinguista, assegurà que el seu equip «fou superior per futbol i ocasions clares de gol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.