algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

El Mallorca pateix per guanyar l'Sporting

El conjunt menorquí va dominar el joc en diverses fases del partit i va fer empegueir els vermellencs

88756
Sergio Ballesteros va tenir una gran participació en el joc del Mallorca. A la imatge, lluita amb un rival pel control de la pilota.

MALLORCA 2
SPORTING 1

MALLORCA: Lux (1), Molinero (1), Ballesteros (1), Ramis (1), Fusco (1), Jaime Hernández (1), Valero (1), Bernat (1), Castro (1), Trejo (1) i Emilio (1).

Tuni (1) per Jaime Hernández, Ibagaza (1) per Bernat, Güiza (1) per Emilio, Víctor (1) per Trejo, Varela (1) per Fusco.

SPORTING MAONÉS: Fardel (1), Marc (1), Moyano (1), Cristian (1), Pipe (1), Contreras (1), Libo (1), Jordi (1), Pirri (1), Abraham (1) i Óscar Santos (1).

D.Cámara (1) per Contreras, Eloy (1) per Fardel, Toni (1) per D.Càmara.

ÀRBITRE: Alberto Morena. Amonestà el local Jordi.

GOLS: 1-0: minut 12, Trejo.
1-1: minut 40, Pipe.
2-1: minut 89, Víctor.

El Reial Mallorca es classificà davant l'Sporting Maonès (2-1) per ajugar la final del Trofeu Illes Balears davant l'Eivissa, botxí del Poblera.El conjunt de Gregorio Manzano, amb quatre jugadors del filial a l'onze titular, va haver de treballar d'allò més per doblegar l'equip menorquí, que en algunes fases del partit va ser el clar dominador del joc.El Mallorca va començar el matx controlant la pilota, i fruit d'aquest domini va arribar el primer gol. Óscar Trejo va errar a l'hora de copejar la pilota des de la línia frontal de l'àrea, cosa que despistà els defenses locals i permeté que l'argentí entràs a l'àrea amb la pilota controlada per afusellar Fardel i establir l'1-0 al marcador.

A partir d'aquest moment l'Sporting va estirar les seves línies i controlà el joc, però sense crear perill. Però la sort és del qui la cerca i en una jugada a pilota aturada Pipe va aconseguir establir l'empat al marcador, en el minut 40.

En el segon temps, l'Sporting va sortir encara amb més ritme i deixà en evidència tot un equip de Primera Divisió. Manzano, conscient de la imatge que oferia el seu conjunt, va començar a moure la banqueta, però no va ser fins a l'entrada d'Ibagaza, Güiza i Víctor que el conjunt vermellenc va aconseguir recuperar el control del joc.El gol de la victòria dels homes de Manzano el va aconseguir Víctor Casadesús. El mallorquí controlà una pilota dins l'àrea per establir, després de driblar el porter, el 2-1 definitiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.