algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

«Ha estat clau la jugada de l'expulsió»

El tècnic del Mallorca, Gregorio Manzano, es mossegà la llengua amb l'actuació de l'àrbitre

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, optà per mossegar-se la llengua a l'hora de valorar l'actuació del col·legiat castellà Ontanaya López, qui deixà el Mallorca amb nou jugadors per les expulsions de Ballesteros i Güiza. Pel que fa a la targeta vermella mostrada al central valencià, el tècnic mallorquinista assegurà que «tot el que pugui dir no servirà de molt. Jo he vist una jugada en la qual un futbolista que intenta sortir amb la pilota controlada és aferrat per la cintura per un rival i no el deixa avançar, llavors aquest llança un braç cap enrere instintivament i l'àrbitre interpreta erròniament les seves intencions i l'expulsa». «No hi ha hagut intencionalitat de Ballesteros i a l'àrbitre, que acaba de pujar a Primera Divisió, li ha pesat més el nom de Ballesteros que la jugada en si. En aquest punt l'àrbitre ha desequilibrat el matx. Amb un jugador menys les nostres opcions de victòria han minvat. L'expulsió de Ballesteros ha estat clau, perquè el rival ens ha dominat més que en condicions normals», afegí.

Per altra banda, Gregorio Manzano no volgué restar mèrits a la primera victòria en el present campionat del Reial Betis d'Héctor Cúper i felicità el conjunt andalús pels tres punts sumats: «El Betis, en aquest partit, ha jugat més i millor i només podem felicitar-lo». El tècnic mallorquinista justificà la substitució d'Ibagaza per Basinas en el descans per la voluntat de tornar l'equilibri en el centre del camp. «En el descans he substituït Ibagaza per Basinas perquè volia deixar dues línies de quatre homes, amb un home més de refresc en el centre del camp, i així poder equilibrar una mica més el partit».

Sobre la lesió de Jonás, Manzano comentà que «el futbolista ha sentit una punxada en el genoll i no ha pogut continuar. Esper que només sigui un cop. La seva lesió ha suposat un contratemps més perquè no hem pogut aprofitar la seva velocitat en els contraatacs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.