algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Barça i Sevilla volen reivindicar-se

El Madrid s'enfronta al Valladolid en el partit que tancarà la jornada

Barcelona-Sevilla, Valladolid-Reial Madrid i Betis-València es presenten com els partits més destacats de la quarta jornada per determinar el lideratge de la Primera divisió, després de l'arrencada de les competicions europees i dies abans de disputar la seva primera data el dimecres de la pròxima setmana.

L'enfrontament Recreativo-Espanyol obrirà la jornada a les 20.00 hores de dissabte 22, amb la baixa de Moya per sanció a les files de l'equip de Huelva, abans del compromís del Nou Camp, que confia a veure un espectacle similar al de dimecres a la nit a la Lliga de Campions amb el 3-0 del Barça a l'Olympique de Lió.

El Sevilla, després del seu dolorós començament de temporada, tractarà de no tornar de buit de la Ciutat Comtal després de la seva primera derrota en la competició europea al camp de l'Arsenal (3-0) i els seus dos plens a la competició domèstica.

Diumenge horabaixa, que per part de la Lliga de Futbol Professional (LFP) s'espera sense sobresalts televisius, agruparà sis partits per a les 17.00 hores i un altre per a les 19.00 al Calderón, entre l'Atlètic de Madrid i el Racing de Santander, abans de tancar la jornada a Zorrilla amb la visita del Reial Madrid.

Amb tres punts d'avantatge sobre la resta, el líder tornarà a Pucela per posar a prova la bona marxa dels castellans en la seva tornada a Primera divisió i per tractar d'aprofitar l'ocasió de mantenir, com a mínim, la distància que el situa al capdavant de la taula.

El Vicente Calderón espera la visita del Racing de Santander, un equip que s'ha mostrat més regular que el de Javier Aguirre des que ha començat la Lliga.

Els coers de la taula, Llevant i Getafe, tindran una oportunitat de canviar la seva trajectòria amb sengles compromisos a casa davant l'Athletic de Bilbao i Deportivo de la Corunya, dos clàssics que arrosseguen encara mancances de la passada temporada.

El Betis, situat a la zona de perill amb dos punts només, rep el València, que després de la victòria sobre el Valladolid i els tres primers punts a la Lliga de Campions, que aconseguí en el seu desplaçament a Alemanya, arribarà al Ruiz de Lopera a la recerca d'un altre triomf que el mantingui als llocs de privilegi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.