• Mín: 13.93°
18°

Una jornada de grans sorpreses

L'Atlètic Balears empatà a casa i el Mallorca B perdé a Son Bibiloni

La quarta jornada de Tercera Divisió oferí importants sorpreses. L'Atlètic Balears just va poder empatar (0-0) amb l'Sporting Maonès a Palma, en un duel que els blanc-i-blaus dominaren territorialment. El conjunt de Tomàs Gibert fou millor, però no va poder superar l'entramat defensiu dels menorquins. L'Sporting es defensà amb ordre i l'Atlètic disposà de molt poques oportunitats de gol, que no encertaren a concretar.

L'altra gran sorpresa de la jornada fou la derrota (0-1) del Mallorca B al seu terreny de joc davant el Constància. El conjunt d'Inca, dirigit per Carlos Martínez, marcà de penal poc després que es complís el primer quart d'hora. El Constància no es tancà i continuà cercant el gol. El Mallorca B, així com passaven els minuts, dominà el partit, però no va poder superar la bona defensa dels inquers.

Una altra gran sorpresa, per la seva contundència, fou victòria de l'Atlètic Ciutadella a Santa Margalida (0-6). El conjunt menorquí mostrà una efectivitat extrema davant un Margalidà molt desencertat.

La Tercera Divisió està molt igualada i els equips teòricament petits són capaços de puntuar davant qualsevol rival, per complicat que pugui semblar. En aquest sentit, l'Alcúdia aconseguí dissabte un triomf força important dins el terreny de joc de la UE Poblera. Els alcudiencs aprofitaren les seves oportunitats, mentre que el conjunt de Nico López no encertà en la rematada final.

També dissabte, Soledat i Montuïri empataren sense gols en un partit avorrit. El conjunt de Llorenç Julià dominà territorialment, però no va concretar les seves ocasions. El Montuïri es defensà amb ordre i no renuncià al contracop.

Ferrioler i Binissalem disputaren un duel ben entretingut dissabte horabaixa. El Binissalem demostrà la seva fortalesa i refermà la seva condició d'aspirant a la zona més noble de la classificació.

La Penya Esportiva Santa Eulària patí de valent per superar l'Artà (2-1). Els mallorquins s'avançaren en el marcador i l'equip pitiús, tot i dominar en tot moment, no fou capaç d'empatar fins al minut 86. I ho va fer de penal. Ja en temps afegit, Tino marcà el gol del triomf. Cal destacar finalment el contundent triomf del Cala d'Or al Castell.