cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Soledat no tradueix en gols el seu domini quasi total

SOLEDAT 0
MONTUÏRI 0

SOLEDAT: Mora (1), Martorell (1), Sarate (1), Julio (1), Del Baño (1), Nicolás (1), Sánchez (1), Francisco (1), Moyà (1), Germán (1) i Ernesto (1).

Diego (1) per Martorell i Rubén (1) per Germán.

MONTUÏRI: Alcover (1), Munar (1), Ordinas (1), Redondo (1), Pomar (19, Siquier (1), Rivero (1), Riera (1), Ferrer (1), Julián (1) i Soler (1).

Vila (1) per Ferrer i Villalonga (1) per Julián.

ÀRBITRE: Escribano Jiménez (1). Amonestà amb targeta groga els locals Sarate, Julio, Del Baño, Francisco i Moyà; i els visitants Ordinas, Riera, Vila i Soler.

B.VICH. Palma.
El Soledat no va poder passar de l'empat sense gols davant un ordenat Montuïri en un partit avorrit i sense oportunitats. El Soledat demostrà ser millor que el conjunt de Montuïri, però tingué nombroses dificultats per aproximar-se en perill a les rodalies de la porteria d'Alcover.

L'afició local reclamà dos possibles penals "el primer sobre Moyà a la primera part i el segon per unes mans d'un defensor a l'interior de l'àrea ja en temps de perllongació", però Escribano Jiménez no els assenyalà. El Soledat dominà territorialment el duel sense crear perill. Els montuïrers, per la seva part, es defensaren amb ordre, però sense renunciar mai al contracop. D'aquesta manera, Soledat i Montuïri continuen empatats en punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.