algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Puerta continua a l'UCI «inestable»

El futbolista encara és a l'hospital, connectat a la respiració mecànica i sedat

El jugador del Sevilla Antonio Puerta continua ingressat en la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital Virgen del Rocío de la capital andalusa «sedat i inestable» després del darrer informe mèdic emès ahir migdia.

El jugador del planter, que dissabte va ser ingressat al centre hospitalari per una aturada cardiorespiratòria, continya amb ventilació mecànica. «El pacient Antonio Puerta continua ingressat a l'UCI, sedat, connectat a ventilació mecànica i amb inestabilitat. El pròxim informe es donarà a conèixer demà "avui" si no hi ha més incidències», afirma el comunicat.

El futbolista es va desmaiar durant la primera part del partit que inaugurà el Campionat de Lliga davant del Getafe (4-1) i va ser traslladat amb ambulància a l'hospital sevillà.

Puerta va ingressar al servei d'urgències del centre mèdic a les 22.53 hores amb aturada cardiorespiratòria. Després de sotmetre'l a maniobres de reanimació cardiopulmonar amb èxit, el traslladaren a l'UCI, d'on encara no ha sortit.

Visites i missatges

La imatge aborronadora d'Antonio Puerta caient rodó en terra provocà que les reaccions no es fessin esperar, i els missatges d'ànim no s'aturaren d'arribar des de diferents àmbits.

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, va declarar que sentia «impressionat» per la situació que viu el futbolista.
El seu excompany en el Sevilla, Aitor Ocio, afirmava que el jugador «té un gran caràcter i segur que se'n sortirà». A més, assegurà que tota l'afició del Sevilla està «molt regirada i preocupada» pel seu estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.