muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

Nunes, en el punt de mira del Benfica

El central és una de les peticions que ha fet José Antonio Camacho al club portuguès

Les alarmes s'han tornat a activar pels despatxos de l'Ono Estadi i el motiu no és cap altre que l'interès del Benfica d'aconseguir els serveis del central portuguès José Carlos de Araujo Nunes.

Segons publicà ahir el diari lusità O Jogo, el Benfica hauria iniciat els primers contactes per fitxar el defensa del Mallorca, que s'ha convertit en una de les peticions prioritàries del flamant entrenador del club portuguès, José Antonio Camacho. L'esmentada publicació assegura que l'agent del futbolista, Pedro de Felipe, ha viatjat fins a l'Illa per negociar amb el president mallorquinista, Vicenç Grande, la sortida del seu representant rumb a Lisboa.

Per la seva banda, el club balear, que ja ha donat per tancada la plantilla, es remetrà a la clàusula de rescissió del futbolista, qui té contracte en vigor amb el Mallorca fins al 2010. Així, tal com va fer quan el Porto també pretenia els serveis de Nunes setmanes enrere, el Mallorca no escoltarà cap oferta si aquesta no s'acosta o supera els 10 milions d'euros de l'esmentada clàusula.

El Benfica necessita urgentment el fitxatge d'un central a causa de les baixes per lesió de tres dels que té en plantilla i la venda del quart. La situació en el club portuguès és tan alarmant que el Benfica s'haurà s'enfrontar amb l'Uniao Leiria en la primera jornada de Lliga amb un jove del filial i amb el migacmpista grec Katsouranis actuant en el centre de la defensa.

El termini de fitxatges finalitza la mitjanit del pròxim divendres 31 d'agost, per la qual cosa durant aquests dies pot passar qualsevol cosa.

Si l'ofensiva del Benfica arribàs a bon port, el partit que avui disputarà Nunes contra el Llevant podria ser el darrer del central portuguès amb la camiseta del Mallorca. A més, el club vermellenc perdria un dels seus actius més importants de la plantilla i es veuria obligat a recórrer contra rellotge al mercat de fitxatges per cobrir la baixa de la parella de ball de Sergio Ballesteros.

Nunes, que completà una brillant temporada el curs passat, s'ha convertit en objecte de desig dels clubs més importants del seu país, però el central portuguès ja va manifestar anteriorment que la seva prioritat és complir la totalitat del seu contracte amb el Mallorca.

Nunes arribà a l'Illa la temporada 2005/06 procedent de l'Sporting de Braga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.