algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Gibert: «Hem fet un equip competitiu»

Tomàs Gibert aspira a lluitar per l'ascens amb l'Atlètic Balears

Tomàs Gibert és el nou entrenador de l'Atlètic Balears i afronta la temporada que arriba amb el convenciment que el seu equip és prou competitiu per aspirar a fites altes. A més, dissabte passat l'At.Balears guanyà a sa Pobla el Trofeu de l'Agricultura, just després que Gibert rebés un homenatge com a jugador del Poblera que pujà a Segona B fa 25 anys.

"Quina sensació vàreu tenir després de guanyar el Trofeu de l'Agricultura al vostre antic equip?
"La veritat és que el que més il·lusió em va fer va ser l'homenatge que vàrem rebre. Hi havia gent que feia molt temps que no veia. Va ser un horabaixa molt bonic. I, malgrat que es tracta d'un trofeu molt important, l'hora de la veritat arriba diumenge.

"Es pot dir que l'objectiu de l'equip és l'ascens?
"Jo no ho diria tan aviat, però és la nostra obligació arribar com a mínim a la lligueta per lluitar per l'ascens. Després, amb un poc de sort, podriem intentar ascendir. Tanmateix, encara és un poc prest.

"De tota manera, s'ha format un equip competitiu...
"No ens hem d'enganar. Hem fet un equip que és prou competitiu per arribar a estar entre els quatre primers. La directiva ha fet un esforç molt gros. Amb la feina que estam fent i amb el potencial que tenim podem estar amunt.

"Com afrontau la primera jornada contra el Serverí?
"És un partit complicat. Som conscients que és un equip molt difícil, que acaba d'ascendir i té molta d'il·lusió. Malgrat que som superiors tècnicament, hem de fer feina en el camp. Qui pensi que és fàcil està equivocat.

"Quins són els principals rivals de l'Atlètic Balears dins la categoria?
"El Mallorca B, evidentment, lluitarà a la zona alta. La Penya Esportiva ha fet molt bon equip, com el Binissalem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.