algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Els jugadors del Reial Mallorca realitzen una dura sessió doble d'entrenaments

Gregorio Manzano, tècnic del Reial Mallorca, vol preparar a consciència la pròxima temporada i, per aquest motiu, ha dissenyat unes dures sessions de feina. Res no és suficient per posar en forma els jugadors vermellencs, que han hagut de sofrir una forta calor a la ciutat esportiva de Son Bibiloni.

El matí va ser el moment del dia per córrer. Malgrat que alguns jugadors es trobaven fent diverses proves mèdiques, la resta va fer voltes damunt la gespa de Son Bibiloni sense aturar-se i amb el sofriment reflectit a les seves cares.

La resta d'exercicis foren de caire eminentment físic. El preparador Pere Servera va estar en tot moment pendent de les evolucions dels jugadors durant les proves.

La sessió de l'horabaixa va començar a les 18.00 hores. Borja Valero, que no hi era durant la feina del matí, en va participar l'horabaixa amb la resta dels seus companys. El jove jugador va fer gala de les seves ganes per poder tenir un lloc a l'equip i va treballar de valent.

El nou porter del club illenc, l'argentí Germán Lux, s'entrenà juntament amb el seu company i «rival» per un lloc a l'onze titular Miquel Àngel Moyà. Tots dos varen fer diversos exercicis amb la pilota.

Dani González va ser un altre dels absents del matí que treballà durant la sessió de l'horabaixa. Manzano va estar en tot moment molt pendent del jugador del planter i li donà diverses indicacions durant el temps que l'equip va fer feina.

Finalment, els jugadors disputaren un partidet en què destacà Casadesús, que marcà dos gols.
Avui el Mallorca també té una sessió doble de feina, a les 9.00 hores del matí, i a les 18.00 hores de l'horabaixa. Aquests dies estan sent especialment durs per les altes temperutures que ha de sofrir la plantilla vermellenca a Son Bibiloni i per la intensitat dels exercicis físics.

La plantilla es desplaçarà dissabte a la localitat austriaca de Kössen i cercarà un poc de tranquil·litat i de «frescor» per poder continuar fent feina. Mentre arriba aquest dia, les sessions a Son Bibiloni continuaran sent la tònica dominant a un Reial Mallorca que ja encalenteix motors amb vista a la Lliga 2007/2008, que es presenta molt disputada i on els vermellencs volen millorar els registres de la temporada passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.