• Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Espanya remunta Brasil en un partit èpic

El conjunt de Meléndez començà perdent 0-2, però igualà abans del final i es classificà a la pròrroga

ESPANYA 4
BRASIL 2
ESPANYA: Adán, Barragán, Marc Valiente, Piqué, Crespo, Sunny, Javi García, Capel, Mata, Marcos i Adrián López.
Granero per Marcos en el minut 56, Bueno per Sunny en el minut 71 i Toni Calvo per Barragán en el minut 77.
BRASIL: Cassio, Amaral, Luizao, Edson, Marcelo, Roberto, Ji Paraná, Leandro, Lima, William, Jo i Alexandre Pato.
Luiz Adriano per Jo en el minut 61, Carlos Eduardo per William en el minut 63 i Eduardo per Amaral en el minut 70.
ÀRBITRE: Martin Hanssno (Suècia). Expulsà Leandro Lima en el minut 105 per doble cartulina groga. A més, amonestà Crespo, Piqué i Toni Calvo d'Espanya, i a Pato, Roberto, Luizao i Edson, de Brasil. gols: 0-1: minut 38, Leandro.
0-2: minut 41, Pato.
1-2: minut 43, Piqué.
2-2: minut 84, Javi García.
3-2: minut 102, Bueno.
4-2: minut 121, Adrián López.

La selecció espanyola Sub 20 remuntà a la brasilera en un partit èpic. Els jugadors de Ginés Meléndez començaren perdent 0-2, aconseguiren empatar abans del final del temps reglamentari i acabaren remuntant en una pròrroga pletòrica a la qual podien haver aconseguit un resultat d'escàndol.

El partit de Burnaby passarà a la història sens dubte del futbol espanyol davant la proesa que és aixecar a Brasil un partit que guanyava per dos gols i fer-ho, a més, en un Mundial. Per aconseguir la classificació Espanya comptà amb la fortuna d'igualar l'avantatge inicial de Brasil amb dos gols un tant peculiars de Piqué i Javi García. El central marcà de rebot, mig amb la mà i mig en fora de joc. El mig centre ho va fer en una jugada de pilleria, llançà una falta quan Brasil estava formant la barrera sense haver-la demanat abans. Posteriorment, a la pròrroga, i ja amb Espanya clarament superior, Bueno va fer el 3-2 i Adrián, just abans del xiulet final i quan Brasil ja jugava amb un jugador menys va fer el quart.

Espanya es classificà així pels quarts de final on es trobarà amb una República Txeca, que va fer quasi el mateix davant Japó, si bé el duel es decidí en els penals. El conjunt de la República Txeca també començà perdent 0-2, però aconseguí igualar el partit i classificar-se als penals.