nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

«Volem fer un equip i fugir del vedetisme»

Ramón Calderón presentà les línies clau del futur projecte del Reial Madrid i ratificà Pedja Mijatovic

El president del Reial Madrid, Ramón Calderón, va presentar les línies clau del seu projecte al capdavant del club per a les pròximes temporades i va assegurar el seu desig primordial de «tenir i formar un equip» i allunyar-se del «vedetisme» propi d'un dels seus predecessors en el càrrec, a més del seu afany per «recuperar i promoure els valors tradicionals del club» perquè l'apel·latiu de 'galàctics' va fer «mal» i oferí una imatge «arrogant». En els 'Esmorzars Informatius' d'Europa Press, Calderón va prometre «rejovenir» el Reial Madrid i adquirir «jugadors amb ambició, compromís, sacrifici i qualitat», que a més «siguin conscients» de quin club els acull i compleixin per aquest motiu amb «les seves obligacions i compromisos» perquè, segons el seu parer, aquesta és «la base perquè al terreny de joc les coses surtin bé».

El dirigent madridista va subratllar la seva intenció que en el club «prevalguin els processos sobre les intuïcions» i per això es va referir a un dels seus projectes més prometedors, el centre d'alt rendiment, a l'estil del Milan Lab que posseeix el club italià a la seva ciutat esportiva, i que ha de fonamentar-se «en l'aspecte científic» per «coordinar tots els aspectes relacionats amb la preparació física, tècnica i psicològica» de totes les categories del club. «També pretenem enfortir el departament de captació de nous futbolistes, captar talents joves perquè no té sentit que jugadors amb projecció clara no hagin recalat al Reial Madrid», apuntà Calderón, qui va expressar la seva confiança per a aquesta faceta en Miguel Àngel Portugal, fins ara entrenador del Racing de Santander però amb un passat vinculat a l'equip blanc, i en Fernando Hierro, de qui espera que s'afegeixi al seu projecte.

Així mateix, l'advocat de Palència va descartar la possibilitat d'una futura convocatòria d'eleccions el setembre, malgrat l'escenari «trist i penós» que es va produir amb el vot per correu fa un any i que tractarà d'esmenar amb la recent constitució d'una comissió per «modernitzar» els estatuts del club.«El tema de les eleccions és una qüestió que ningú no es planteja entre els socis. Seria tornar al trauma que cada un porti un entrenador, acusacions i polèmiques. Ningú no vol unes eleccions. A més, guanyada la Lliga, i si també passàs amb la de bàsquet, seria molt fàcil presentar-me el setembre i teòricament no hauria de tenir moltes dificultats. No té gaire sentit».

Per altra banda, Ramón Calderón va confirmar la continuïtat de Pedja Mijatovic com a director esportiu del club independentment de com es resolgui la pròxima setmana el futur de la banqueta. A més, va lamentar que no els haguessin «deixat gaudir de l'èxit» de la Lliga «ni 24 hores» i que aquest fet el considera «trist i impensable» en altres àmbits. Calderón assegurà que el club «no ha pres cap decisió» en relació amb el futur entrenador i fins i tot que l'alemany Bernd Schuster «no és entre les alternatives» perquè encara està vinculat contractualment al Getafe. «Hem de rebre els informes de l'àrea esportiva, que són els que marcaran el futur. Hem de fer cas als que en saben», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.